Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Paraszt lagzira ez a menüsor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paraszt lagzira ez a menüsor jó lesz?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy lennének szendvicsek, aztán halászlé és húsleves, kemencében sült: májas és véres hurka, lecsókolbász, langalló, pizza, kalács, egész fasírt (kolbásszal, tojással, vegyes zöldségekkel töltve), töltött káposzta, francia saláta, görög saláta, sült csirkecomb, töltött csirkecomb, rántott hús.

Ti mit vennétek ki belőle, esetleg mivel bővítenétek még?

2014. okt. 13. 15:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Vidéki lagziba szoktak lila káposztát is csinálni, ezt kacsához szokták.

A nem paraszt lagziban kaviár van, polip, lazac, stb. Számomra az már nem "parasztos".

Te amúgy mit akarsz itt 10-es? Normális választ nem tudsz írni?

2014. okt. 13. 17:19
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
ja és olvass, saláták... (tehát franci saláta, görög saláta, krumpli saláta)
2014. okt. 13. 17:20
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a pizza nem passzol bele, de amúgy nekem kifejezetten tetszene.
2014. okt. 13. 17:24
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem tök jó, ha legalább 100-120 ember megy, az alatt nem kell ennyi féle. Levest lehet hogy kihagynám ha ilyen fesztiválozós/vásári hangulatú a buli. Köretnek hagymás krumplit tudnék elképzelni többek közt. Legyen édes is, aprósüti/rétes/stb.
2014. okt. 13. 17:42
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

Gondolj szerintem az idősekre, betegekre, magas koleszterinszintűekre, cukorbetegekre, mert BIZTOS, hogy vannak ilyenek a vendégek között. Könyörgöm, ez hús-hússal és szénhidráttal, összesen 2 féle salátával kiegészítve.

Zöldségköret, több saláta, sovány húsok, grill zöldségek kellenének még bőven.

2014. okt. 13. 17:46
 16/23 anonim ***** válasza:
97%
B3meg kérdező, éhes lettem, pedig most vacsoráztam.
2014. okt. 13. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:
72%

Pizza helyett langallót süssetek, az bőven elég, ha már úgyis be lesz gyújtva a kemence, de a pizza nagyon nem illik oda. A véres és májas hurka jó ötlet, emellé a lecsókolbász viszont teljesen fölösleges. Esetleg véres hurka helyett sült kolbász, a vérest úgyis kevesen szeretik. Sült csirkecomb jöhet, de a töltött comb és a fasírt nem kell egyszerre, elég csak az egyik. Mondjuk ha már van sima csirkecomb, töltött nem kell, legyen fasírt.

Levesből bőven elég egy féle, a halászlé tényleg nem való lagziba.

2014. okt. 13. 18:16
 18/23 A kérdező kommentje:
Kemencében sültek azért, mert van kemence az udvaron, a halászlé azért, mert édesapám horgász. Saláták meg csak azért, mert gondolom nem mindenki uborkát enne egész este..
2014. okt. 14. 08:14
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

mióta paraszti lagziba való a pizza?

a többi ok

2014. okt. 14. 08:14
 20/23 A kérdező kommentje:

A pizza a kemence miatt. Gondoltam azért ritkán esznek kemencés pizzát az emberek. Igazi (!!!) kemencés pizzát. Az egész fasírtig betöltve ezek kemencében készülnének.

Süti nem lesz, mert nálunk az a szokás, hogy minden család hoz magával egy tortát a lagzira.

2014. okt. 14. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!