Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság ez tőlünk?
A párommal szeretnénk összeházasodni.
Nincs pénzünk, van egy 6 hónapos kisfiunk.
De nem szeretnénk senkit meghívni csak a tanúk és mi.
Nagyon nagy galibát csinálnánk ezzel ugye?
Az esküvőre elhívni azokat, akik számodra fontosak (szülők, testvér, jóbarátok) nem plusz költség. Teljesen ingyen van. meg lehet nekik mondani, hogy ajándékot nem vártok el tőlük, csak a jelenlétük esne jól. Sokkal szebb lehetne ettől aza pár perc, az esküvőtök.
Ha mégsem akarjátok ezt, akkor is legalább a szülőket fontoljátok meg. Nekem iszonyú rosszul esne pl, ha a gyermekem arra sem méltatna, hogy tanúja lehessek, amint házasságot köt.
Megtörtént eset: unokatesóm papucs, a felesége részélről fűt-fát meghívtak a lagziba, saját részről pedig csak a szülők voltak ott, pedig kis család vagyunk. Engem nem érdekelt a lagzi, még örültem is, hogy nem kell kiöltözködni, ajándékot venni, egész éjjel jópofizni idegenek között, de azt míg élek, nem tudom elfelejteni, hogy az esküvőre nem hívott meg, legalább a templomba.Megértem, ha spórolni akart, de mibe került volna neki? Ha szóban teszi, még egy meghívóba se. Szóval ez, míg élek, fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!