Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy bunkóság ez tőlünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bunkóság ez tőlünk?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk összeházasodni.

Nincs pénzünk, van egy 6 hónapos kisfiunk.

De nem szeretnénk senkit meghívni csak a tanúk és mi.

Nagyon nagy galibát csinálnánk ezzel ugye?

2010. jan. 23. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az esküvőre elhívni azokat, akik számodra fontosak (szülők, testvér, jóbarátok) nem plusz költség. Teljesen ingyen van. meg lehet nekik mondani, hogy ajándékot nem vártok el tőlük, csak a jelenlétük esne jól. Sokkal szebb lehetne ettől aza pár perc, az esküvőtök.

Ha mégsem akarjátok ezt, akkor is legalább a szülőket fontoljátok meg. Nekem iszonyú rosszul esne pl, ha a gyermekem arra sem méltatna, hogy tanúja lehessek, amint házasságot köt.

Megtörtént eset: unokatesóm papucs, a felesége részélről fűt-fát meghívtak a lagziba, saját részről pedig csak a szülők voltak ott, pedig kis család vagyunk. Engem nem érdekelt a lagzi, még örültem is, hogy nem kell kiöltözködni, ajándékot venni, egész éjjel jópofizni idegenek között, de azt míg élek, nem tudom elfelejteni, hogy az esküvőre nem hívott meg, legalább a templomba.Megértem, ha spórolni akart, de mibe került volna neki? Ha szóban teszi, még egy meghívóba se. Szóval ez, míg élek, fájni fog.

2010. jan. 25. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!