Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha a menyasszony nem sminkel az esküvöjére?
Hétköznap se festi magát, de hogy a fotózásra se meg az esküvöre se, az meglepett.
Gyönyörü hercegnös ruhája van 4 méteres fátyollal és uszállyal, de smink semmi.
Tudom, nem az én dolgom, csak fura.
Az ő dolga..
Ha enmakkor nem
Van akinek nem kell
Igaz a legtöbben furán néznek ki megsinált hajjal elegáns ruhában minden smink nélkül.. Annyit gondolok, hogy fura..de semmi rosszat
Én nem sminkelem magam, de az esküvőmre nagyon szép sminket készítettem magamnak. Nekem ez kellett.
De el tudom fogadni, ha valakinek ez nem fontos. Ha nem szép a bőre, és ez látszik a fotón is, akkor egy jó fotós némi retusálással megoldja.
Nem akarja magát sminkelni nincs ebben semmi furcsa.
Én se sminkelem magam és esküvőt sem akarok soha!
Ezt is furának gondolják,csak azért mert a lányok többségének az esküvő az álma és mert szeretik festeni magukat.
Én alapvetően szeretem ha a lány mellettem sminkeli minimálisan magát, meg próbál még szebb lenni a kedvemért.
De ha valaki sosem sminkel, hát itt se tegye, annyira mindegy...
Ráadásul egy kiadós, egész estés táncos-ugrálós-rohangálós lagzi után a kilós vakolat sem fog jól állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!