Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen menyasszonyi ruha illene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen menyasszonyi ruha illene?

Figyelt kérdés

Jövő augusztusban lesz az esküvő, így még bőven van időm, de azért már elkezdtem gondolkodni.

Persze még azt sem tudom, hosszút, vagy rövidet. Polgári esküvő lesz, majd vacsora szűk családi/baráti körben.

Átlagos testalkatom van, picit már hajlik a husiba. 170cm magas vagyok, hozzá 58-60kg, hosszú lábakkal, széles csípővel, nagy mellekkel (75D).

A combjaim felül kicsit husisabbak, lejebb viszont szép formás a lábam vékony bokával. Hónalj, kar és háthurkáim nincsenek, egyedül a hasamon van egy pici pluszz.

(90-67-95 a méreteim)

Milyen típusú ruhát ajánlanátok, és miért?

Képpel, legyetek szívesek.

Mindenkinek köszönöm :)

2014. okt. 4. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

[link]

Valami ilyesmi. bar nem vagy ennyire duci a leirasod alapjan addig mg fogyhatsz is :)

De mindenkepp ilyen szabasut valasztanek a te alkatodra.

2014. okt. 4. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
3%
Mivel még sok idöd van, jobb lenne, ha elkezdenél sportolni és formálni az alakodat (a "husi" nem túl szép), és akkor bármilyen ruhát felvehetsz.
2014. okt. 4. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
HUSI?! Te jó isten, a két kezemet összetenném, ha még egyszer 58-60 lehetnék - a 168-hoz. Akkor néztem ki legjobban (most 47 vagyok, hormonbaj miatt).
2014. okt. 4. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanezekkel az adatokkal én vékony/izmos vagyok, kockás hassal...Még ha egyáltalán nem mozogsz is (és mellette totál egészségtelenül kajálsz), kizárt, hogy duci legyél, max. zsíros vagy kicsit, de ezen jövő nyárig simán változtathatsz.
2014. okt. 4. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Te a husitól szerintem igen messze állsz, én kb. 5 centivel vagyok nálad magasabb, 1-2 kilóval nehezebb, igaz, a kosárméretem kisebb, de 36-38-as, azaz S-M-es ruhákat hordok, a 40-es, azaz L-es leesik rólam! Csípő és derékméretem ugyanekkora.

Szerintem maximum azért érzed magad husisnak, mert nem feszes a combod, hasad, gondolom nem sportolsz. Így lehet, hogy van egy ici-pici pocakod, de szerintem még te is bőven vékonynak számítasz, de legalábbis normál alkatúnak...

Na a kérdésre kitérve D kosármérettel a pánt nélküli ruhát zárd ki, illetve ha husisnak érzed magad, akkor inkább kicsit lengébb fazonokban gondolkodj, és ne teljesen testhezállóban - tehát ne olyanban, mint az első által linkeltek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 4. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hasonló alkatom van, nekem ez a fazon áll a legjobban. Pánt nélkülit ne vegyél. Legyen tökéletesen rád igazítva a ruha.

2014. okt. 4. 23:52
 7/7 anonim válasza:
Hülyeség hogy pánt nélkülit ne vegyél, mert én pánt nélkülibe táncolok majd és én is kételkedtem hogy le csúszik de rángatta rólam a nő és nem esett le :))
2015. jan. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!