Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek a menyasszonyi ruhának vagy egy nagyon hasonlónak mennyi lehet az ára/bérlési díja? (kép)
2014. aug. 31. 21:51
1/11 anonim válasza:
300-400 ezer? Nem is láttam még ilyet, túl királynős.
2/11 anonim válasza:
Gyönyörű! Fogalmam sincs mennyi lehet az ára, bérlése.
Nyilván függ a szalontól, hogy valami ismertebb márka-e, hogy milyen anyagból van pontosan. Az ár nemcsak attól függ, hogy mennyire "nagy" egy ruha.
Menj be egy szalonba és nézz körül, akkor már képben leszel, hogy mire számíthatsz.
3/11 anonim válasza:
Mori Lee ruha, ezeknek a ruháknak ahogy én elnéztem a bérlési díja 150-180ezer Ft simán lehet, az áruk meg dupla ennyi.
4/11 anonim válasza:
200ezernél több, ez biztos, de pontosan nem tudnám megmondani.
5/11 anonim válasza:
Nekem ehhez nagyon hasonló ruhám volt,(júliusban volt az esküvőm) és 190 ezerért béreltem. Ha érdekel megírom a szalon nevét.
6/11 anonim válasza:
Ez a ruha valami elképesztően gyönyörű.
8/11 anonim válasza:
200-250.
En a Keszthelyen béreltem hasonlot. Nagyon jo es megbízható márkát.
9/11 anonim válasza:
Kifejezetten szép ruha! Szerintem is 200 körül bérelheted.
10/11 anonim válasza:
Pont most láttam ilyet ebay-en szállítással együtt kb 40000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!