Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt menyasszonyi ruha "megjavítása"?
Figyelt kérdés
Tüll anyagú menyasszonyi ruhám volt, amit a nagy napon ügyesen elszakítottam. A legfelső réteget, ami ráadásul egy díszes csipkés rétegben végződik, amolyan hercegnősen. Van-e valamilyen megoldás, amivel a tüll anyagot "meg lehet javítani"?2014. szept. 29. 21:31
1/12 anonim válasza:
Mindenfele keppen varronohoz kell vinni.. Otthon nwm tudod megcsinalni..
2/12 anonim válasza:
Tüllt nem lehet megjavítani, úgy hogy ne látsszon. Rendes varrónő sem fogja elvállalni.
3/12 anonim válasza:
A leírás alapján csak úgy, hogy a felső tüll réteget csipkéstül, mindenestül cserélik. Biztos nem lesz olcsó mulatság. :(
4/12 anonim válasza:
A kölcsönzőé a ruha vagy a tiéd? Ha a kölcsönzőé akkor sajnos bele kell törődni hogy buktad a kaukciót. Tüllt csak lecseréléssel lehet javítani.
5/12 anonim válasza:
milyen a ruha? Ha megvarrod, és meghosszabbítod abba az irányba a csipkedíszítést, hogy eltakarja a varrott részt?
Persze, csak ha saját, mert ha kölcsönzött, nyilván nem tervezheted át. :(
Jó lenne egy kép, hogy lehessen ötletelni :)
6/12 A kérdező kommentje:
A ruha saját, de reméltem hogy sikerül megvarrni és ha nem is adom el, de legalább egészben lesz. :) A legfelső réteget úgy kell elképzelni, mint a mesebeli hercegnők ruháján az a rész, ami hátul teljesen hosszú, elől viszont felkanyarodik a hasi részig. Remélem érthető. Ennek a rétegnek a végein van egy arasznyi széles csipke, hátul tehát rendesen hosszú, elöl pedig természetesen feljön egészen a derékig. A ruhát a csokrommal szakítottam el, oldalt, tehát a csipkét semmiképpen nem vihetem el addig... :( A teljes réteg leszedése által pedig elveszíti a ruha a legszebb részét és karakterét.
2014. szept. 30. 09:08
7/12 anonim válasza:
A tüllt ki kell akkor cserélni rajta.
A díszes csipke réteg is úgy van rávarrva a tüllre, szóval le kell vágni/bontani a tüllről a csipkét, lebontani a legfelső tüll réteget és arra ismét felvarrni a csipkét, ha felkerült már az elszakadt tüll helyére. Pepecs munka, de nem megoldhatatlan és az anyagköltség sem lesz annyira sok.
8/12 anonim válasza:
A helyedben megvarrnám a tüllt és a varrásra rávarrnék olyan csipke virágokat amik az ruhához passzolnak.
10/12 anonim válasza:
A rávarrt csipke virág szerintem is jól hangzik, ha nem túl nagy a szakadás kiterjedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!