Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha szebb? Melyiket válasszam?
2010. jan. 22. 13:21
31/54 anonim válasza:
Nekem is az első. Szerintem jó az övvel is, de anélkül is nagyon szép.
32/54 anonim válasza:
Hát... ha választani kell, akkor az első, de pont ilyen volt az egyik barátnőmnek is, akinek egyébként semmi baj az alakjával, mégis botrányosan állt neki. Összenyomta az alakját, 170 centi magas, mégis a szoknya rész rövidnek tűnt a felsőhöz képest. Szerintem fotózd le magad, ha felpróbáltad és otthon nézegesd pár napig, és csak utána dönts!
33/54 anonim válasza:
Én nem szépség szempontjából nézem, hanem alkat. Ha van melled, tehát nem icipici méretü, akkor az első, de ha kis melled van, akkor a 2. Szépségre nekem az 1. tetszik. De a szíved szerint dönts!
34/54 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik.
Klassz az öve :)
Az én fehér ruhám hátsó megkötő szalagja volt piros, ezen kívül piros hajcsatjaim voltak, piros volt a karkötőm, a nyakláncom (gyöngyökből), piros virágcsokor, és piros volt a körömlakk is!
Szerintem - és a vendégek szerint is - nagyon jól néztem ki :)
35/54 anonim válasza:
Első, övvel, bordó kiegészítőkkel :)
36/54 anonim válasza:
Nekem az 1. nem tetszik! A felső meg a szoknya [vagyis az alsó rész] szerintem nem illenek össze, meg olyan régi stílusú.
De szerintem a 2. meseszép :) Én biztos a 2.-at választanám.
38/54 anonim válasza:
Az első! De tényleg "bordó"öv nélkül!!!
39/54 anonim válasza:
Mindenképpen az 1.!:)
A Klasszikusabb mindíg jobban beválik:)
40/54 anonim válasza:
Mindkettő szép,de én is az elsőt választanám. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!