Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha szebb? Melyiket válasszam?
2010. jan. 22. 13:21
21/54 anonim válasza:
Az első meseszép:) És az öv is nagyszerűen feldobja:))
22/54 anonim válasza:
Egyetértek a többi hozzászólóval: első :)
23/54 anonim válasza:
úgy tűnik, mindenkinek az 1. tetszik jobban.
nekem is! :) de vedd fel az övet is, szuperjól mutat!
26/54 anonim válasza:
Első, de szerintem öv nélkül. Nekem az valahogy nem illik hozzá. Olyan mintha csak utólag rádobták volna. Bár te is azt írtad, hogy neked sem tetszik, szóval felesleges megmagyarázni miért ne legyen öv. :)
27/54 anonim válasza:
Sokadik szavazat az elsőre, meseszép :)
29/54 anonim válasza:
Szintén az elsőre szavazok. De ha esetleg felveszed az övet akkor valami bordó nyakék nem árthat hozzá. Csak nem értem h miért tesznek manapság minden esküvői ruhára bordó övet..
30/54 anonim válasza:
inkább az első, de az alja nem tetszik.
mindenképpen öv nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!