Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a menyasszonyt, és nem akarok menni az esküvőre?
A párom egy barátjának lesz az esküvője két hét múlva. A sráccal nincs bajom, de a menyasszonyával ki nem álljuk egymást. Mikor először lettünk bemutatva, tökre kedveltem, hogy végre egy lány, ráadásul korombeli, és az érdeklődésünk is hasonló.
Persze ő már akkor se kedvelt, csak nem mutatta. Második találkozásnál a páromnak zagyvált rólam össze mindent, nekem meg a páromról. (Olyanokat, hogy meg fog csalni, mert az előző barátnőjét is két nővel csalta, meg ki fog dobni meg hasonlók). Régebbről ismeri a párom, mint én, és azt hitte, akkor majd hiszek neki. A páromnak persze teszi az aranyost, aki csak meg akarja őt védeni egy gonosz banyától (azaz tőlem).
Olyan SMS-eket írogatott neki, hogy megkérdezte az összes fiúismerősünket, és mind azt mondta, szörnyű vagyok meg hasonlók. A párom szerint ne érdekeljen, ő ilyen, majd talál mást, akit cseszegethet.
Akárhányszor voltunk náluk, kamu dolgokat találgatott ki rólam, hogy ezt meg azt csináltam, vagy épp nem csináltam, és beárult a páromnak, állandó veszekedéseket generált.
Nem is járunk már hozzájuk, csak a párom a barátjához, ha a csaj nincs otthon. Eredetileg azt sem akarta, hogy az esküvőn ott legyek (mennyivel könnyebb lenne), de a párom nem hajlandó nélkülem menni. Nekem meg egyetlen porcikám se kívánkozik oda.
Már milliószor kértem a csajt, mondja el, mi baja velem, vagy ne mondja, csak fejezze ezt be, semmi eredménye. Mindig megkapom, hogy én provokálom ki ezt a viselkedést belőle, sajnálja. És megígéri, hogy leáll, de aztán pár hétre rá újrakezdi.
Mi lenne a megoldás?
én: 21l, menyasszony: 22l
Én tuti nem mennék el senki kedvéért sem, hogy egyedül legyek egész végig, ráadásul a menyasszony is engem csesztessen, meg még ott mindenki előtt - ne adj Isten - lejárasson. Így meg pláne nyugodt lenne a lelkiismeretem, hogy nem akarja, hogy ott legyek.
Ezek után nem is tartanám velük a kapcsolatot.
Ő meg konkrétan a páromnak kamuzott rólam.
Akkor ki az undokabb?
A külön szállás tényleg nagyon jó ötlet.
Lehetőségeid vannak:
- Nem mész el, és azon aggódsz otthon hogy miket fog mondani rólad a menyasszony a párodnak, vagy a videót visszanézve miket fog mondani hogy nem voltál olyan fontos a párodnak hogy vele menj.
- Elmész, mert neked nem a menyasszony fontos ha nem a párod, és érte mész el. Olyan csinos leszel hogy leessen a menyasszony álla, és olyan kedves hogy ne találjon rajtad fogást. ( Ez már önmagában kiborítaná őt) A párodon és te mutassátok meg hogy ti igenis összetartoztok és szeretitek egymást. Ha valaki később végignézi a felvételeket egyértelmű legyen számára.
Érezd magad nagyon jól ott! Akár a zenészbarátok barátnőivel. A párodat is boldoggá teszed vele, és a menyasszonyt is kiakasztod.
Olyan kedves legyél hogy ha később áskálódik ellened, egyértelmű legyen az ő rosszindulata.
A külön szállás szuper ötlet.
Az ifjú párral amúgy sem lenne egészséges egy fedél alatt megszállni. Elvileg az a nászéjszakájuk.
"- Elmész, mert neked nem a menyasszony fontos ha nem a párod, és érte mész el. Olyan csinos leszel hogy leessen a menyasszony álla, és olyan kedves hogy ne találjon rajtad fogást. ( Ez már önmagában kiborítaná őt) A párodon és te mutassátok meg hogy ti igenis összetartoztok és szeretitek egymást. Ha valaki később végignézi a felvételeket egyértelmű legyen számára.
Érezd magad nagyon jól ott! Akár a zenészbarátok barátnőivel. A párodat is boldoggá teszed vele, és a menyasszonyt is kiakasztod.
Olyan kedves legyél hogy ha később áskálódik ellened, egyértelmű legyen az ő rosszindulata. "
Most nem azért, de ez az egész pont arról szól, hogy fontos neki a menyasszony, hiszen az estéje azzal telik, hogy őt próbálja meg bosszantani.Hagyjuk már ezeket az őskövület praktikákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!