Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki adja férjhez a menyasszonyt, ha már nincs apukája?
Bocsi, véletlen nyomtam egy entert, erre elküldte.
Mi az, hogy férjhez adni? Nem a 18. században élünk.
Engem nem férjhez adtak, én férjhez mentem. Saját akaratomból. Nagy különbség
És igen, sajnos apukám nekem sem élt már a nagy napon, előtte nap vittem ki neki egy csokor virágot a temetőbe, olyat, amilyet édesanyám is kapott. A nagyszüleimnek szintén.
Nálunk nem volt se kikérő, sem az ehhez hasonló bohóckodás. Én ruha próbára is vittem a vőlegényemet, mert elsősorban az ő véleménye érdekelt.
A házasságkötő teremhez is vele vonultam.
Ha arra vonatkozik a kérdés, hogy ki kíséri oltárhoz, akkor gondolom a hozzá legközelebb álló férfi (családtag, barát).
Engem pl. a testvérem kísért oltárhoz.
Gondolom, a kérdező falusi, ott még simán van ez a kikérés dolog.
Nos, ilyenkor lehet választani közeli férfi rokont, pl. keresztapádat (nagybátyádat) nyugodtan!
Húúúú, itt aztán de nagyon modern és halandó mindenki!!!!(Kár.)
Idősebb férfirokon, nagybácsi, nagypapa, fiútestvér, de az édesanyát is el tudom képzelni ebben a helyzetben. Én olyat választanék, aki nagyon közel áll hozzám, és apukámmal is szerették egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!