Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lányok, milyen volt a párotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt a párotok, akivel úgy gondoltátok, hogy összekötitek végleg az életeteket?

Figyelt kérdés

Van most egy férfi az életemben, akivel el tudnám képzelni, de nem tudom, hogy jól döntenék e. Nektek mi segített? Nem féltetek?

Köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 28. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt kívülről nem lehet megmondani. Vagy jön egy érzés, hogy ő az, és akkor minden porcikáddal kívánod, vagy nem. Ha Te magad sem tudod, hogy jól döntenél-e, várj egy kicsit, az élet fogja megoldani.
2014. szept. 28. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor döntesz jol ha nyugodsàgot ės kėtelyek nėlkül kötöd össze az ėletedet !!!ha van egy kicsi kėtely akkor ott màr problėma van.

Fontos mennyire vagytok közös nevezzön,problėmàitokat vitàkat együtt megtudjàtok e oldani!Közös e a terveitek pl egyirànyu?? Tisztàzatok a nagy igen kimondàsa elött ki mit vàr el egymàstol.

2014. szept. 28. 09:19
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Vedd szemügyre alaposan a hibáit. Együtt tudsz ezekkel a hibákkal élni? Szereted- nem ennek ellenére- hanem ezekkel együtt? Ha igen a válasz, ő a te embered.
2014. szept. 28. 09:42
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy nem voltak benenm ilyen kérdések.

Fel sem merült bennem, hogy nem vele akarom leélni az életem.

2014. szept. 28. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nehéz megmondani. Egyszerűen tudtam, hogy ő az. Ahogy rám nézett minden nap, még akkor is, ha mérges volt rám, és összevesztünk, ahogy beszélt rólam másoknak, ahogyan hozzám ért, ahogy éltük az életünket. Nem tudom azt mondani, hogy kedves, törődő, aranyos volt stb, mert egy ilyen lista sorolása napokig eltartana. Egyszerűen éreztük, hogy együtt boldogok vagyunk és azok is leszünk. Nem féltem, akkor még nem. A napokban jutott először eszembe több évnyi házasság után, hogy mi lenne, ha valamiért elválnának útjaink, de ahogy felötlött bennem ez a gondolat, az első dolgom volt, hogy megbeszéljem a férjemmel.
2014. szept. 28. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Lakva ismeri meg az ember egymást.

Költözz össze vele. Pár hónap után jó esélyel kiderül ha van valami balhé valamelyikőtökkel.

Régen még működött az esküvő utáni összeköltözés, mert az asszonyt szabad volt verni, be lehetett törni.

De már más világot élünk. Ha elverem az asszonyt, kijön a rendőr s elvisz, utána pedig mehetek vissza busszal.

2014. szept. 28. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Felni?

Ismerd meg jol a masikat,ismerd ki minden egyes kirogajat,mit szeret hogy szereti,mit nem stb.

Az en paromat (volegenyemet) ismerem. elobbre helyez engem mint magat,csalad centrikus,lehet vele beszelgetni,hulyeskedni is komolyan is beszelni.

nekem o olyan mint a(z) baratom,volegenyem,apam.

Mivel idosebb igy sok tanacsot ad mert en meg fiatal vagyok,o pedig mar tapasztaltabb... ellat "apai" tanacsokkal ( nincs apam),mindenben segit... az elejen feltem,deahogy megismertem mar rabiznam az eletemet is.

2014. szept. 28. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megismertem, semmi komolyat nem terveztünk egymással, mindketten szakítás után bla bla bla...Utána egyre többet találkoztunk, komolyodott a dolog, éreztem, hogy beleszerettem, később kiderült, hogy ugyanígy volt ő is, csak nem merte mondani :) Kb 1 héttel utána, hogy elkezdtünk hivatalosan is járni, összeköltözünk, kb 4 hónappal utána megkérte a kezem, de abban kiegyeztünk, hogy nem kapkodjuk el, az esküvőnk csak 2 évvel később lett megtartva(külföldre költöztünk, tényleg csak egymásra számíthattunk, ez volt az igazi próbája a kapcsolatunknak) Mindig azt éreztem, hogy Ő az, aki kell. Egyeznek a hosszútávú céljaink, hasonló a világnézetünk, nagyon jól bánik virágokkal, kisállatokkal(ezt egy pszichológus barátnőm említette anno, azt tudod leszűrni, hogy milyen apa lesz, milyen a személyisége, pluszban az állatoknak nagyon jó megérzéseik vannak)Hogy néha elbizonytalanodom? Persze. De amint jönnek ezek a gondolatok, utána mennek is, mert a hibái ellenére biztos vagyok benne, hogy ő a Társam, akivel azt a maradék 60-70 évet le szeretném élni :) Mindenkinek törték össze a szívét, természetes reakció bizonyos fokú félelem. Vonulj el valami nyugis helyre egyedül, és gondold át az egészet. Ha kell készíts pro/kontra listát, ha valamiben nem vagy biztos, beszéld meg vele, minden kapcsolat alapja a kommunikáció. Ha ez megy, egyeznek a terveitek hosszútávon, jól bánik veled, szerinted és a környezeted szerint is, együttlakást is kipróbáltátok már, és ment, akkor miért ne? :) Drukkolok Nektek, és bocsi a kisregényért :)
2014. szept. 28. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Férfire nincs garancia. 5 év után házasodtam össze a férjemmel, ő olyan jó embernek látszik, hogy nekem el se hiszi senki, hogy hogyan banik velem itthon. Persze eleinte nem így volt, aztán bunkók lesznek, ezért van a sok válás. De a nnőket se kell félteni, ők is tudnak hülyék lenni. A lényeg, hagyatkozz az érzéseidre, aztán vagy összejön, vagy nem.
2014. szept. 28. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Féltem, persze. Hogy amilyennek mutatja magát, vajon olyan-e valójában. És igen, voltak kiküszöbölendő hibák nála is, nálam is, kellett az összecsiszolódás.

Hogy iért döntöttem mellette? mivel két korábbi illetővel is azért nem lett semmi komolyabb, mert én családban képzeltem el A jövőt, ők meg nem, gyereket se akartak soha egytáltalán, így amikor a férjem (akkor még udvarlóm) az első randinkon már arról beszélt, hogy gyerekre, családra vágyik, akkor éreztem, hogy neki komolyabb esélyt kell adnom. 3 évvel a megismerkedésünk után most várjuk a babánkat nagy egyetértésben és szeretetben.

2014. szept. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!