Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor házasság előtt álltatok, v eljegyzéskor gondoltatok arra, h a másiknak ez meg az a hibája, nem voltatok bizonytalanok?
A hibáival előtte is tisztában voltam, ezek nem jártak a fejemben..
Én is hasonlóan voltam...nayon vartam, hogy megkérje a kezem. 5. Évfordulónk környékén házasodtunk.
Előtte kb 2 hőnappal volt egy bizonytalanságom, nem igazán az, hanem csak megrettentem, hogy tényleg..és biztos... Ez olyan végleges.. De csak pár napot volt ez, inkább csak ilyen pánik szerű.. De akkor jőzan ésszel vegiggondoltam, hogyha 5 év és 3,5év együttélés szuper volt, akkor mi változna?
Semmi
:)
Szerintem termeszetes, ogy ezek a gondolatok átfutnak az emberen egy ekkra lépés előtt.
Mi a hiba amit nehezen tolerálsz?
Mert nagyon nem mindegy szerintem....
1.
Megmondom őszintén, hogy ilyen sok kijárást én sem tudnék tolerálni.
Igazaból szerinem is szüksége lehet mindkét félnek egy kis külön programra, vagy ha az egyiknek akkor is alamennyit tolerálni,, de 1 héten 2 sok..
Havi 1-2 a reális...
Mi ketten hetente elmegyünk ide-oda haverokhoz, vagy sörözni, vagy a sógoromékhoz...stb mikor hova, így heti egy plusz kimaradás mar sok lenne,mde a időnkénti nem...
Viszont a haverjainak is van párjuk, így ők is mi is megyünk, és nem vagyunk egymás szájában.. Hagyjuk a fiúkat kibontakozni..
De ez minden kapcsolatban masképp működik, másképpen jó, náluk így.
Ő hogy reagál arra, hogy nehezen tolerálod, beszéltetek már erről?
Ezt így nem tudodm, mert ha nem a közös időtökből megy el, és tud mértéket tartani, akkor nekem nem lenne vele bajom..
De házasság után is ennyire hektikusan laknátok együtt? Mrt ha jól értem időnként napokra más városban van, mint te...
Ha így van akkor az nagyon nem jó..
Előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!