Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ötletek tánchoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek tánchoz?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz a legjobb barátnőmék esküvője. A lagzi kifejezetten mókás, vicces lesz legalábbis ilyet szeretnének.

Nos én kitaláltam hogy válogatok össze zenéket amelyek mixelve lesznek egy cd-n s az ifjú párnak a feladata hogy ismerjék fel s táncoljanak rá.

Ötletek kellenének. Én ezeket találtam ki: kacsatánc, kánkán, gangnan style.

Nos szerintetek mit lehetne még 1-2 percbe besűríteni.

2014. szept. 25. 09:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Gondolod hogy orulnenek neki?
2014. szept. 25. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
és tudnak róla? én nem örülnék a helyükbe ennek
2014. szept. 25. 10:02
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Ha vicces lesz az esküvő, akkor nagy valószínűséggel vicces első táncot terveznek. Nincs szükség még egy táncra. Kellemetlen, kínos helyzetbe hozhatod vele őket. Nem is biztos, hogy felismerik a táncot és valószínűleg csak össze-vissza hadonásznának rá. Pláne ha nem túl táncos lábúak. Én pl nem tudom egyből kompletten lenyomni a gangman style táncot, max egy mozdulatot belőle, tehát elég idétlenül jönnék ki.

Voltam egy esküvőn, ahol a vőlegénynek el kellett énekelnie egy dalt, hát nem tudta a szöveget, csak hebegett-habogott, az emberek hamar megunták és járkáltak, elég kellemetlen pár perc volt.

Ha vicces dolgot akarsz, akkor pl csináld meg a következő játékot velük:

két széken egymással háttal leülteted őket, kezükbe egy tábla. Majd jönnek kérdések, és fel kell írniuk a táblára a választ majd felmutatni. Kérdések, pl ki mosogat otthon, hol volt az első randitok, mikor van az évfordulótok stb.

Ez egy vicces, mégis stílusos játék és senkinek nem kell kellemetlenül éreznie magát.

A mi esküvőnk is viccesre volt véve, vicces táncunk volt, sok vicces játék, de nagyon nem örültem volna egy ilyen meglepetésnek. Pont az esküvő az, ahol nem örül a pár az ilyen meglepetéseknek, hisz nagyon szeretnék, hogy mindenki jól érezze magát és "forgatóköny" szerint zajlódjon minden. A leánybúcsúztatóra viszont tuti ötlet lenne!

Ja és a legfontosabb, nem tudom mi a szereped az esküvőn, de a játékok megrendezésére szokott lenni egy külön kinevezett ember. Lehet az ő munkájába rondítassz bele. Szóval szerintem előre kérdezd meg őket, örülnének-e egy meglepetés játéknak.

2014. szept. 25. 10:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Nos az egész esküvő 49! fős lesz s nem lesz vőfély! A pár direkt kérte a násznépet konkrétan barátokat hogy szervezzenek feladatokat! Azaz nincs egyetlen személy kijelölve a feladatra. Ja s fiatalok s tudnak táncolni.
2014. szept. 25. 14:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja s az első tánc nem vicces lesz hanem a szokásos keringő.
2014. szept. 25. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
19%

Nem értem, miért kell lepontozni azokat, akik szerint ez nem jó ötlet.

Nem adtál elég információt ahhoz, hogy lehessen érdemben válaszolni és automatikusan mindenki egy klasszikus esküvőre gondolt, ahol bizony kínosan jöhet ki egy ilyen feladat.

De pukkadj meg a kérdéseddel együtt, keverj össze mindeféle számot ők meg majd pattognak rá. Tuti nyerő lesz!

LEHET LEPONTOZNI!!!!

2014. szept. 25. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem volt túl bíztató első olvasatra a kérdés, de így már én is értem a lényeget. Ha ügyesek, akkor jó móka lehet.

Hasonlóan ikonikus mozdulatsorú táncok lehetnek pl: Kaoma/Lambada, Los del rio/Macarena, MC Hammer/Can't touch this, LMFAO/Party rock anthem, Naughty by nature/Hip hop hooray, illetve már kicsit rizikós, de bírják Jim Carrey-t, akkor Haddaway/What is love.

2014. szept. 25. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
* ha bírják...
2014. szept. 25. 18:38
 9/12 The answer ***** válasza:
És Jacko se maradjon ki, már csak a moonwalk miatt se.
2014. szept. 25. 20:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem én pontozok le. Én csak kommentet írtam! Elnézést ha rosszul fogalmaztam meg a kérdést nem volt szándékomban bántani senkit.

Köszönöm az ötleteket! Ezek nagyon jók :)

2014. szept. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!