Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Házasságkötés diákévek alatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságkötés diákévek alatt. Nah ijenkor hogy kell csinálni? (lent)

Figyelt kérdés

mielőtt megijednétek, nem akarok fejjel menni a falnak, csak kiváncsi vagyok.

16 éves vagyok. Szakközépben tanulok. a szüleimmel élek. mivan akkor, ha férjhez akarok menni? tanulhatok tovább nappali tagozaton?

2010. jan. 20. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

vannak egyetemek ahol ha hazas is vagy es felvetted a ferjed nevet, akkor is a lanykori neveddel muszaj beiratkozz. nalunk pl az orvosi ilyen, sokan haborognak hogy oket nem is ugy hivjak, illetve hogy hol igy hol ugy szerepelnek, de vegulis sose lehet tudni hogy tenyleg mukodni fog a hazassag es ebben az esetben tenyleg sok cecot sporolnak meg neked ha elvalsz.

viszont a sulit meg a nappali tagozatot sehogysem erinti.

2010. jan. 20. 21:50
 12/25 A kérdező kommentje:

nemtom kinek! ahogy írtam "nem akarok fejjel menni a falnak"

a többieknek köszi szépen főleg az uccsó előttinek.

a névváltoztatással igazából anniy kérdésem volt h h is megy ez a suliban, kinek kell jelenteni stb. Amúgy tényleg lenne egy férj jelöltem, aki elistartana-ezzel nincs baj- de azért nem megyek holnap férjhez. csak kiváncsi vagyok mik a teendők.

és akkor a leglényegesebb kérdés. Folytathatom a sulit úgy ahogy anno 9.ben elkezdtem? magyarul nappali tagozaton?

2010. jan. 20. 22:00
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Férjhez nem azért kell menni, hogy eltartsanak, hülye kis liba..
2010. jan. 20. 22:02
 14/25 A kérdező kommentje:

jah köszi, megtaláltam, csak nem látok a szememtől:))

tényleg köszi még1ccer:)

2010. jan. 20. 22:03
 15/25 A kérdező kommentje:

köszi, te is édes vagy. ahogy elmondtam nem megyek férjhez -,-"

lenne aki eltartana, de nem azért mennék hozáá mert ijen meg olyan kocsija háza stb van. szeretem, ő is szeret. ettől még nem megyek holnap hozzá. csak szimplán felvillant a kérdés.

2010. jan. 20. 22:11
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy tudom, hogy nappaliban nem folytathatnád a tanulmányaidat /erkölcsi aggályok/ Ez rendben is lenne, hiszen mit keresne egy férjes asszony a hajadonok /nőtlenek/ között. De más úton bárhol.
2010. jan. 20. 22:14
 17/25 anonim ***** válasza:
iLYenkor
2010. jan. 20. 22:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Ne bantsatok mar, ebben a korban mindenkiben felmerul ez a kerdes. A sulit folytathatnad, ugy tudom. en egyutt elek a baratommal mar tavaly majus ota, es meg mindig suliba jarok, bar eskuvo meg nem volt. 18/L
2010. jan. 20. 22:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja es nappali tagozaton, elozo voltam.
2010. jan. 20. 22:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanugy tanulhatsz tovább nappalin.Nekem is van olyan osztálytársam aki nappalin tanul,de házas. Szóval embere válogatja. De azt tényleg tudni kell,hogy ha korengedménnyel házasodik akkor lehet hogy már az iskola se kötelezheti tanulmányai folytatására,mert nem tanköteles.
2010. jan. 20. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!