Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés diákévek alatt. Nah ijenkor hogy kell csinálni? (lent)
mielőtt megijednétek, nem akarok fejjel menni a falnak, csak kiváncsi vagyok.
16 éves vagyok. Szakközépben tanulok. a szüleimmel élek. mivan akkor, ha férjhez akarok menni? tanulhatok tovább nappali tagozaton?
vannak egyetemek ahol ha hazas is vagy es felvetted a ferjed nevet, akkor is a lanykori neveddel muszaj beiratkozz. nalunk pl az orvosi ilyen, sokan haborognak hogy oket nem is ugy hivjak, illetve hogy hol igy hol ugy szerepelnek, de vegulis sose lehet tudni hogy tenyleg mukodni fog a hazassag es ebben az esetben tenyleg sok cecot sporolnak meg neked ha elvalsz.
viszont a sulit meg a nappali tagozatot sehogysem erinti.
nemtom kinek! ahogy írtam "nem akarok fejjel menni a falnak"
a többieknek köszi szépen főleg az uccsó előttinek.
a névváltoztatással igazából anniy kérdésem volt h h is megy ez a suliban, kinek kell jelenteni stb. Amúgy tényleg lenne egy férj jelöltem, aki elistartana-ezzel nincs baj- de azért nem megyek holnap férjhez. csak kiváncsi vagyok mik a teendők.
és akkor a leglényegesebb kérdés. Folytathatom a sulit úgy ahogy anno 9.ben elkezdtem? magyarul nappali tagozaton?
jah köszi, megtaláltam, csak nem látok a szememtől:))
tényleg köszi még1ccer:)
köszi, te is édes vagy. ahogy elmondtam nem megyek férjhez -,-"
lenne aki eltartana, de nem azért mennék hozáá mert ijen meg olyan kocsija háza stb van. szeretem, ő is szeret. ettől még nem megyek holnap hozzá. csak szimplán felvillant a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!