Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefújjam és viseljem el a szüleim esetleges haragját, vagy reménykedjek benne, hogy megváltozik?
Én 23 éves vagyok, a vőlegényem 41. Jövő szeptemberben lenne az esküvőnk, de én nem vagyok biztos abban, hogy ez olyan jó döntés...
Mármint, alig vagyunk együtt másfél éve és ő kitalálta, hogy gyerekeket szeretne, az egyetem után ne dolgozzak majd, hanem legyek itthon, stb. Amúgy sem terveztem rögtön dolgozni, de akkor azt hittem, hogy majd utazgatunk, szórakozunk meg ilyenek.
Én még egyáltalán nem akarok gyereket, sem nyugis életet, eddig ő sem mondta, hogy ezt szeretné.
Ráadásul a nyáron is voltam a legjobb barátnőimmel nyaralni és lehet, hogy szívtelenség, de olyan jó volt, hogy nem volt ott és teljesen felszabadult voltam. Amikor meg kettesben megyünk valahová, alig várom, hogy induljunk haza.
Viszont a családom nagyon kedveli, Mama azzal jön, hogy neki ilyen idős korában már gyereke volt, Anya szerint meg csak félek az "ismeretlentől" és adjak időt magamnak, rájövök, hogy tényleg szeretem.
De nem tudom... Most is szólt, hogy jövő hétvégén külföldön lesz valami üzleti út miatt és az első gondolatom az volt, hogy "de jó, akkor tarthatok a lányokkal egy csajos estét nálunk".
Nem tudom, mit tegyek. Félek a családom reakciójától, de attól is, hogy hozzámegyek egy olyan férfihez, akit nem szeretek teljesen.
Talán sokan ezt most túl egyszerűnek fogják gondolni, de én azt gondolom, ogyha felteszed magadnak a kérdést, h valóban igazán szereted-e, akkor nem. Különben fel sem tennéd a kérdést.
Szerintem ne menj hozz. nem azért, mert éretlen vagy a házasságra, hanem azért, mert nem ő az, aki mellett boldog vagy/ leszel. ha most elképzeled, h lemondod az esküvőt, és SZABAD vagy, akkor ez az érzés milyen? Félelmetes, mert egyedül érzed magad, vagy felszabadító? szerintem mindenki tudja a választ...
15-östől majdnem elnézést kértem, hogy nem kértük ki a véleményét gyereknemzés és annak megfelelő ideje miatt. Lesz*rom Czeizelt meg téged is.
A megjegyzésem nem arra vonatkozott, hogy a 23-hoz képest a 41 vénecske-e (egyébként attól még élhetnének boldogan), hanem hogy a 41-et nevezted vénnek a családalapításhoz.
Tarthatnám a huszonévesen szülőket konzervatívnak, de nem teszem, mert a világ színes, ahány élet annyi út, és hiába provokálsz, ez akkor is így van.
Ja, 39-44.
ő akar gyereket, te nem
te kb utálsz vele lenni, inkább vagy egyedül vagy barátokkal vagy akármi
féltékeny
stb.
gondolkozz el
gondolom a pénze jól jön, te tudod hogy leszel e Q, vagy se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!