Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leggyorsabb esküvő?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a párom 18. Hat éve vagyunk együtt, ő a legjobb barátom is, és szeretnénk a lehető leghamarabb megházasodni. Van ez a 30 napos kérelem akármi. Ezt hogy lehet kikerülni? Sajnos nemsokára utazik ki külföldre, (október elején), és nem tudjuk, hogyan is kéne csinálnunk. Valaki elmagyarázná, hogy is lehetne a leggyorsabban összeházasodnunk? Semmi álomesküvő, mi meg két tanu és kész.2014. szept. 24. 16:16
11/21 anonim válasza:
dehogynem...terhesség, külföldre költözés
tavaly házasodtam...
bemegy, megbeszélik az időpontot, megírják a kérvényt...ennyi...legjobb peremkerületet keresni ahol nem házasodnak sokan...az idpont miatt...terhességnél egy hét az esküvő
12/21 anonim válasza:
Pont a terhesseg az egyik, ami felment a 30nap várakozási ido alól. Ehhez orvosi igazolas kell. Ilyen mega. Halálos betegség -szinten orvosi igazolással- es a kulfoldre távozás, ezt nem tudom hogy kell igazolni, anyakonyvi hivatalban megmondják.
13/21 anonim válasza:
Masodszor Nemetorszagban hazasodtam.NE TEDD!6honap Volt mire beszereztük a papirokat,es rengeteg penz mire mendent leforditottak nemetre.
14/21 anonim válasza:
Nekünk lakashitel miatt kellett-egy nap Volt az egesz-igaz falun.
15/21 anonim válasza:
A nemet keresetben nem szamottevö hogy 1-es vagy 3-as adokategoriaba tartozol,csak akkor szamit ha gyerek is van.
16/21 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom, hogy lakáshitelre kell, aztán nem veszem fel, akkor mit csinálnak?
2014. szept. 24. 17:01
17/21 anonim válasza:
menjetek el az anyakönyvvezetöhöz,es öszinten mondjatok el mi van.Kar talalgatni,majd ö megmondja.
18/21 anonim válasza:
bemondásra egyik sem megy....
19/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. szept. 24. 18:19
20/21 anonim válasza:
mindegyik indokot igazolni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!