Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő 5-800 ezer között 40-50 főre? Lehetséges?
Lehetséges, amiénk 40 fős volt, de Balaton parti városkában, mindenkinek foglaltunk szállást.
Nálunk svédasztal volt pincérekkel, korlátlan alkhohol, gyönyörű platános udvar, tágas belső étterem-tér.
Igaz, fotósnak a nagybátyámat és egy jól fotózó barátomat kértem meg, én csináltam a dekorációt, ahogy a sminkemet és a hajamat is.
Életem legszebb napja volt, összesen 450 ezerbe került.
Szűk lesz, de nem elképzelhetetlen. Az igényeidtől függ minden, 400-500 körül kijön a vacsi (olcsóbb helyen itallal együtt) ha olcsón be tudsz szerezni ruhát 50-100 ezer között, 20-50 ezer Ft között tudtok venni öltönyt a párodnak. A maradék meg elmegy a polgári/egyházi házasságkötés költségeire, gyűrűkre stb...
Viszont nem maradt fotósra, filmesre, zenekarra/DJ-re stb. Ez csak egy a lehetséges költségtervek közül, neked kell eldöntened, hogy mi az ami fontos számodra és mi az ami kevésbé.
Sok boldogságot! :)
Kaja+pia, ha találsz olcsót: 7-8000e/fő
Zene, ha egy fő szintist hívsz, 80e kb
Fotós, ha csak a szertartásról csináltatsz, meg kreatívot, csoportképeket, és a lagzira nem hívod: 50-60e
Videós: 80e
Ruha, ha olcsó, kettőtöknek, zusammen: 50e
Dekor, virágok: 50e (de ez elég sok, ennél csak kevesebb lesz)
Ez összesen 720.000, de ezek közép-kategóriák, ennél olcsóbbat is lehet, csak nem biztos, hogy megéri. Ennyiből már biztosan igényes lesz.
Attól függ melyik város..
Mivel a ruhák,gyurok megvannak igy máris faragtatok boven..
az éttermeknek utánna kell járni.
Én miskolci vagyok,egy étteremben ( ami nagyon is jó,szép környezet,jó személyzet voltam már ott enni onnan tudom) 7E/fo és benne van rengeteg kaja,pia,éjféli "vacsi",terembérlés,és még diszitenek is :)
Ha szerencséd van akkor 5-7E/fo kijon a kaja...
Járj utánna az éttermekbn az is lehet hogy jó kedvezményeket kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!