Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet a mennyasszonynak férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a mennyasszonynak férfi tanúja az esküvőn? Ha igen akkor a férjjé nő kell hogy legyen? Nem furcsa egyáltalán lehet, mindkettőnek férfi tanúja? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 00:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk szokás az, hogy a keresztapád az esküvői tanúd, így nekem ő volt (lány vagyok), a férjemnek pedig a legjobb barátja, aki egy fiú.

Egyáltalán nem furcsa, de ha ennyire félsz, hogy megszólnak (mert esetleg egy nagyon kicsi községben laktok, ahol pletykásak, és ez téged zavar), akkor anyukádat kérdezd meg, ez hogyan érinti őket.

2014. szept. 17. 09:03
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem az öcsém volt a tanúm, a férjemnek a bátyja.

Mi ebben a furcsa?

2014. szept. 17. 10:21
 13/21 A kérdező kommentje:
Kár hogy azt érzem a válaszokba, mint ha lekiabálnátok. Én eddig csak olyat láttam ahol a vőlegényé férfi, a menyasszonyé nő. Ezért lérdeztem
2014. szept. 17. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ezek igazán nem lekiabálós válaszok voltak. Kaptál sok példát, és konkrét választ is.
2014. szept. 17. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
A férjem tanúja és az én tanúm is férfi volt. Nincs nembeli megkötés a tanú személyénél.
2014. szept. 17. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért lenne furcsa? Nálunk is két férfi volt a tanú. Nekem csak fiú barátaim vannak, minek kértem volna fel nőt?
2014. szept. 17. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Bátyámék esküvőjén mindkét tanú nő volt. Bátyámnak én, a huga, sógornőmnek a legjobb barátnője volt.
2014. szept. 17. 15:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Nalunk a ket testver lesz a tanu, mindkettönknek hugunk van. En is elgondolkoztam egy pillanatra, hogy azt szoktak-e, de aztan rajöttem, hogy akar szoktak, akar nem, nekünk igy lesz:) Es most latom itt fentebb, hogy ez masnal is volt mar.

Ferjemnek a polgarin az edesapja volt egybekent a tanu, mert kettanus volt, es szerettük volna, ha a szülök is bejöhetnek:) Ez sem szokas, megis igy csinaltuk.

2014. szept. 17. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát ha valaha férjhez megyek, a bátyám lesz a tanúm, én meg az ő jövőre tervezett esküvőjén leszek a tanúja. Mi dolgunk, nem másoké.
2014. szept. 17. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek férfi tanúja volt az esküvőnkön. Sőt a családunkban szinte mindenkinél így volt. Nem furcsa egyáltalán.
2014. szept. 17. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!