Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a mennyasszonynak férfi tanúja az esküvőn? Ha igen akkor a férjjé nő kell hogy legyen? Nem furcsa egyáltalán lehet, mindkettőnek férfi tanúja? Hogy van ez?
Nálunk szokás az, hogy a keresztapád az esküvői tanúd, így nekem ő volt (lány vagyok), a férjemnek pedig a legjobb barátja, aki egy fiú.
Egyáltalán nem furcsa, de ha ennyire félsz, hogy megszólnak (mert esetleg egy nagyon kicsi községben laktok, ahol pletykásak, és ez téged zavar), akkor anyukádat kérdezd meg, ez hogyan érinti őket.
Nekem az öcsém volt a tanúm, a férjemnek a bátyja.
Mi ebben a furcsa?
Nalunk a ket testver lesz a tanu, mindkettönknek hugunk van. En is elgondolkoztam egy pillanatra, hogy azt szoktak-e, de aztan rajöttem, hogy akar szoktak, akar nem, nekünk igy lesz:) Es most latom itt fentebb, hogy ez masnal is volt mar.
Ferjemnek a polgarin az edesapja volt egybekent a tanu, mert kettanus volt, es szerettük volna, ha a szülök is bejöhetnek:) Ez sem szokas, megis igy csinaltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!