Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok meg a főasztalt?
A párod szülei meg le vannak kakkantva, ha az első tanácsát fogadod meg... Ők hova üljenek?
Amúgy a szüleid mennyire viselik el egymást?
Mert szerintem (ha már anyukádhoz állsz közelebb) akkor úgy kéne:
Te, anyukád, anyukád párja, apukád, apukád párja, testvéreid, féltestvéreid, nagyszüleid, esetleg a tesók előtt a nagyszülők, mert ők sértődékenyebbek lehetnek.
De ez csak akkor kivitelezhető, ha nincs rossz kapcsolat a két család között, tehát ha apukád mellett ül anyukád párja, akkor lesz-e a botrány, vagy nem annyira érdeklik egymást.
"A párod szülei meg le vannak kakkantva, ha az első tanácsát fogadod meg... Ők hova üljenek?"
Ki mondta, hogy a párja szülei nem ülnek annál az asztalnál? Én csak arra utaltam, hogy a menyasszonytól balra ülnek valahol az anyjáék, jobbra pedig az apjáék például.
Feleslegesen ne kombinálj.
Egyes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!