Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teny, hogy mindkettő tud szép, és csúnya is lenni...
az első nekem is túl színpasias, sok..nagyon sok..
Nem tudom miért sok a 2. akárkinek is.
Én a hetköznapokon nem sokkkal kevesebb sminkkel elek mint ez, pedig felelős beosztásban dolgozom, emberekkel pénzügyi vonalon, (tehát nem éjszakai bárban, mint emlegették egyesek) gyakran medicérik, megkérdezik, hogy csinálom, olt aki sminkeltette is magát velem.
Nekem egy szolid "rózsaszín" smink nagyon kevés lenne, és nem is érezném jól magam.
Kicsit sok a műszempilla, vagyis ez a műszempilla, de ez a fotó miatt került fel, mert azon jól mutat.. nekem volt már pont esküvőre ennél szolidabb, senki nem mondta volna meg hogy nem a sajátom, mégis szebb a tekintet
Az második, egyértelműen.
Az első szórakozóhelyre való, és tipikus travi smink.
Ha prosti vagy, akkor az első tökéletes, ha meg discoban tartod az esküvőt, a második is jó (bár legalább az szép).
Esküvőre szerintem (akármennyire divat is a túlsminkelés) egy szép lágy smink a jó. Elvégre nem egy maszkot akartok látni, vagy tök másik embert a képeken nem? :)
Igazán? Én is, de ilyen sminket nem szoktam látni nappal.
Hát akkor hord, ha neked tetszik :D
Attól függ hogy te magad milyen vagy. Hogyha hétköznap nem fested magad egyáltalán akkor mindkettő erős túlzás, hogyha fested, akkor a második szebb. Az első inkább diszkóba való.
Sminkest válassz ahelyett hogy sminkeket nézel a neten. Menj el próbasminkelésre és úgyis fogsz találni olyat aki kihozza belőled a maximumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!