Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rodosz vagy Kos? Melyik szebb? Nászút miatt érdekel.
Figyelt kérdés
Vàrom a véleményeket... :)2014. febr. 18. 21:52
1/5 anonim válasza:
Háát, Rodosz vagy Kos közül Rodosz szerintem.
De nézz még rá esetleg Santorinire, Zakynthosra, vagy Lefkadára.
Az én véleményem szerint Santorini a legszebb, de az is a véleményem, hogy nehéz választani, egész Görögország gyönyörű!
2/5 anonim válasza:
Rodoszon voltam, Koson nem. Sokszor, sok helyen voltam Görögországban, de nekem Rodosz tetszett a legkevésbé. Itt éreztem legkevésbé a híres görög vendégszeretet, nagyon ráálltak a nyugati, főleg az angol bulizós, fiatal turistákra (Falirakiban volt a szállásunk). De ez csak az én véleményem, sokaknak nagyon bejött Rodosz. (Nem a nyüzsgéssel van a bajom, mert pl. Paralia meg nagyon tetszett. De ott ugyanúgy éreztem,h szeretik a magyarokat, mint bárhol máshol Görögországban.) Én ezért Kosra mennék, úgy gondolom,h mivel kevésbé felkapott, kisebb sziget, talán jobban tetszene. No meg persze azért, mert ott még nem jártam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok még egyéb véleményeket és személyes tapasztalatokat. :)
Santorini szép tényleg. Zakynthos képek alapján nekem nem tűnik nagy számnak tengerpartilag nekem, egyedül a Laganas öble az, ami érdekes és nagyon szép, de az meg csak 1 napos túra lenne.
2014. febr. 19. 14:52
4/5 A kérdező kommentje:
vagyis Navaggio Zakynthosnál :)
2014. febr. 19. 15:56
5/5 anonim válasza:
Rodoszról én jókat hallottam, de ha lehet a kettőn kívűl is ajánlani én Korfut ajánlanám :) Mi ott voltunk nászúton és nagyon gyönyörű volt a sziget és a víz, minden. Én nem bántam meg, hogy ott voltunk, szerintem egyébként egyik görög szigettel sem választotok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!