Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rodosz vagy Kos? Melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rodosz vagy Kos? Melyik szebb? Nászút miatt érdekel.

Figyelt kérdés
Vàrom a véleményeket... :)
2014. febr. 18. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Háát, Rodosz vagy Kos közül Rodosz szerintem.

De nézz még rá esetleg Santorinire, Zakynthosra, vagy Lefkadára.

Az én véleményem szerint Santorini a legszebb, de az is a véleményem, hogy nehéz választani, egész Görögország gyönyörű!

2014. febr. 19. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Rodoszon voltam, Koson nem. Sokszor, sok helyen voltam Görögországban, de nekem Rodosz tetszett a legkevésbé. Itt éreztem legkevésbé a híres görög vendégszeretet, nagyon ráálltak a nyugati, főleg az angol bulizós, fiatal turistákra (Falirakiban volt a szállásunk). De ez csak az én véleményem, sokaknak nagyon bejött Rodosz. (Nem a nyüzsgéssel van a bajom, mert pl. Paralia meg nagyon tetszett. De ott ugyanúgy éreztem,h szeretik a magyarokat, mint bárhol máshol Görögországban.) Én ezért Kosra mennék, úgy gondolom,h mivel kevésbé felkapott, kisebb sziget, talán jobban tetszene. No meg persze azért, mert ott még nem jártam.
2014. febr. 19. 11:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Várok még egyéb véleményeket és személyes tapasztalatokat. :)

Santorini szép tényleg. Zakynthos képek alapján nekem nem tűnik nagy számnak tengerpartilag nekem, egyedül a Laganas öble az, ami érdekes és nagyon szép, de az meg csak 1 napos túra lenne.

2014. febr. 19. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
vagyis Navaggio Zakynthosnál :)
2014. febr. 19. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Rodoszról én jókat hallottam, de ha lehet a kettőn kívűl is ajánlani én Korfut ajánlanám :) Mi ott voltunk nászúton és nagyon gyönyörű volt a sziget és a víz, minden. Én nem bántam meg, hogy ott voltunk, szerintem egyébként egyik görög szigettel sem választotok rosszul.
2014. febr. 20. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!