Zöld Foki Szigetek (Sal, Boa Vista) milyenek? Oda mennénk nyaralni. Mennyire egzotikusak? Melyik szebb? Minden érdekel!
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 12:39
2/16 A kérdező kommentje:
Szted nem néztem? Tapasztalatokra lennék kíváncsi..
2010. dec. 30. 10:23
3/16 anonim válasza:
ohh én kérrek elnézést de ezt nem emlitetted-.-am is legalább válaszolt vki-.-"LOL omg
4/16 A kérdező kommentje:
LOL OMG kisbéka szted ezt külön meg kellett volna említenem, hogy utánanéztem a Google-n?:D Magától értetődő szerintem, hogy nem arra vártam, hogy valaki ilyen RENDKÍVÜL HASZNOS választ adjon.:) De kösz, hogy így megerőltetted magad.:D
2011. jan. 29. 12:40
5/16 anonim válasza:
-.-sznm
jahbocs én vok a hibás pff =p
denemérdekel de sjánlom h menj el és nézd meg...-.-LOL OMG na jh enyi tovvábi válaszokat nemkérek ok?nacső
6/16 A kérdező kommentje:
El is megyek!:) És te ne írogass, mert lepontozlak még jobban.:)
2011. febr. 5. 18:08
7/16 A kérdező kommentje:
Inkább tanulj meg magyarul írni.
2011. febr. 5. 18:09
8/16 anonim válasza:
nem érdekelsz
és inkk te tanulj meg irni.xĐ:P
10/16 A kérdező kommentje:
Én miért nem tudok írni?:) Húzz már el innen.:) Az utolsó szó úgyse a tied.:P
2011. febr. 9. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!