Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszály a szülő köszöntő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszály a szülő köszöntő?

Figyelt kérdés
A párom szülei mar sajnos nem élnek, elég fájó lenne neki hogy egy szulokrol szoló dal közben megajandekozom az enyimeket. Ő meg csak ott állna . Arra gondoltam hogy ezt kihagyjuk es en meg a ceremónia elott megkoszonok nekik mindent.
2014. szept. 10. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Az igen kimondásán kívül semmi sem muszáJ!!!

Azt csináltok amit akartok. A férjem apukája is meghalt már régen, az ő emlékére elmondott egy verset a vőfély még a búcsúzónál.

2014. szept. 10. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Semmi sem muszáj, ami nektek kellemetlen. Viszont a szüleidnek nyilván jólesne, ez valamelyest az ő napjuk is. Egyszerűen szép volna tőled, ha megköszönnéd nekik mindazt, amit szeretnél, majd a párod szüleinek is "odaát", hogy ilyen nagyszerűnek nevelték Őt számodra. Szerintem ez valószínűleg (nyilván ezt te jobban meg tudod ítélni) inkább jólesne, mintsem fájna neki. A szülőkről szóló dal közbeni ajándékozás szerintem sem jó ötlet ebben az esetben (meg amúgy sem - én nyálasnak tartom. Sokkal inkább saját szavakkal a pohárköszöntő során.)
2014. szept. 10. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
14%
válasszatok olyan számot, amiben nincs szöveg, csak maga a zene. Esetleg a nagyszüleit, keresztszüleit is köszönthetné, ha még élnek, és közel állnak hozzá.
2014. szept. 10. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Egyáltalán nem muszáj, nálunk egyáltalán nem volt, lehet hogy apósoméknak nem esett jól, de mivel ők az egész esküvőt nem akarták, úgy gondolom, hogy furcsa lett volna még őket meglepni valamivel. Az én anyámat pedig egyáltalán nem érdeklik az ilyen dolgok.
2014. szept. 10. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Hasonló okok miatt nálunk sem volt. Az étteremben kaptak virágot rivaldafény nélkül.
2014. szept. 10. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
22%

Nem kötelező, az lesz, amit szeretnétek. :)

De egyébként zárójelben hozzátenném, hogy ő nem "csak ott állna", ilyenkor ő is megköszönné a te szüleidnek, hogy ők világra hoztak, felneveltek - ennek ő nyilván örül, hogy vagy neki, és végül is ezt a szüleidnek (is) köszönheti. :)

De természetesen ezt el lehet privátban is mondani, nem muszáj a szertartáson. ;)

2014. szept. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!