Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért lehet Daalarna menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
A honlapon tájékoztató kölcsönzési árnak 150.000-től 280.000 Ft-ig van kiírva, de sok helyen olvastam, hogy korántsem ez az ár érvényes, jóval drágábban lehet bérelni.
Valaki tapasztaltabb a témában?
Daalarna!!!! <3
Én írtam nekik levelet, amiben mondták, hogy nyugodtan tegyek fel kérdéseket, vagy egy külön időpontot is tudnak adni, hogy személyesen tájékoztassanak!
Kinéztem magamnak 3 ruhát, amit be is linkeltem. Mindegyikről részletesen tájékoztattak, hogy milyen anyagból van, mennyibe kerül kölcsönözni és mennyi az eredeti ára, ha megveszem.
Vannak 2 részes modellek, amik annyira drágák, hogy nem engedheti meg magának valaki, hogy azt megvegye. Felajánlották azt is, hogy ugyanazt a ruhát másmilyen anyagból ( de azért hasonlóból) elkészítik, így lesz egy olcsóbb verzió, ami ugyanolyan szép, csak az anyag más.
A Benes Anita féle kollekciók csodálatosak! Megéri az árát akárhogy nézem. Minőség és eredeti! :) Csak ajánlani tudom!!! Kedvesek, aranyosak, alkalmazkodók és full-art embercentrikusak és pénztárcabarát ha arról van szó. Különleges, még megfizethető áron. :)
De ha így sem elég jó, akkor válassz egyet 80 ezerért, amiben már vagy 40en férjhez mentek... :)
Köszi a választ! Nekem is vannak kedvenceim tőle, de félek, hogy nem tudom megfizetni :( Nem szeretnék a ruhán fukarkodni, mégis csak egyszer visel jó esetben az ember egy ilyen csodás ruhát. És Benes Anita ruháihoz hasonlókat se találok...ami nem csoda, hozzáteszem...
És te kölcsönöztél tőlük, vagy vettél?
Jaj de jó, nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. Nekem a pánt nélküli tüllös nagyszoknyás ruhák tetszenek. De kíváncsi lennék én is a véleményére, hogy egyáltalán ez a fazon jól állna-e rajtam. Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, biztosan elmegyek a szalonba ezek hallatán :)
Nekem jövő nyáron lesz az esküvőm, de még ruha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!