Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hol találhatnék egy ilyen ruhát?
Figyelt kérdés
Egy kérdésemhez linkelték, és azonnal beleszerettem! Egy ilyen ruhában szeretnék férjhez menni.
2014. aug. 30. 11:28
1/5 anonim válasza:
Az Etsy nevű kézműves oldalon volt kapható ez a modell, méretre készített, 188 USD az ára (kb. 46.000 ft, szóval elég olcsó).
Sajnos ugyanez a modell jelenleg nem kapható, de van több hasonló is:
Csak azzal vigyázz, hogy már az ETsy-t is ellepték a kínai utánzatkészítők. Ahol jellemzően 600 színárnyalat közül választhatsz, és konfekcióméretre készen szállítható azonnal, az általában nem megbízható, kínai eladó!
2/5 anonim válasza:
Ezt a ruhát egy jó varrónő könnyen elkészíti.
4/5 anonim válasza:
Na igen, amiket a 3. linkelt, azok a kínai utánzatok.
5/5 Helga92 válasza:
Én is hasonló stílusú ruhában voltam (csak csipkés felső résszel és lila masnis övrésszel), én ruhaszalonban varrattam meg. Még minta ruhát is készítenek belőle mert annyira tetszett nekik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!