Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok létezik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok létezik még olyan, hogy esküvő előtt nem szexelnek?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék a véleményekre, hogy van-e olyan köztetek aki esküvő előtt nem szexelt? A mai világban ez ciki vagy inkább hatalmas érték?
2010. jan. 16. 10:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Előfordul, de szerintem ritka.

Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jólesik, és vállalja a következményeket, mint pl. ha házasság után mégse jó a szex, és ez kihat a kapcsolatra.

2010. ápr. 7. 15:51
 22/32 anonim ***** válasza:
7%
megkérdezném azon lányok véleményét erről, akik túlvannak 1-2 abortuszon!
2010. ápr. 7. 16:51
 23/32 anonim válasza:
75%

Persze,hogy létezik ilyen!!!Micsoda kérdés:):) Ezért én a biztonság kedvéért esküvő előtt nem szexeltem a leendő férjemmel,külön töltöttük az utolsó éjszakát:D:D

Viccet félretéve...sosem mentem volna hozzá olyanhoz,akiről ne tudtam volna,hogy szexuálisan is összepasszolunk..ha mégsem,ez könyörgöm ne a nászéjszakán derüljön már ki:o:o

2010. ápr. 7. 17:55
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
16:51 ennek mi köze az abortuszhoz?????
2010. ápr. 7. 18:42
 25/32 anonim ***** válasza:
57%
Az abortusz mar a masik veglet.Ha valaki vedekezik, akkor nem lesz terhes.Amugy szerintem is hulyeseg szuzen ferjhezmenni.
2010. ápr. 7. 19:43
 26/32 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom észrevettétek-e, de azok akik szüzen mennek férjhez mind nagyon fiatalok 18-21 évesek. 18 éves koromig én is kibírtam szex nélkül, de az emberek jórésze ma már később házasodik (szerencsére) mert azt hiszem elég rosz választás lett volna 18 évesen férjhez menni az akkori barátomhoz. A vőlegényemmel jókat szexelünk már 6 éve, és együtt is élünk 1,5 éve, ami szerintem fontos, mert együtt élve jössz rá igazából mit jelen alkalmazkodi a másikhoz, vagy mindig szeretni akkor is ha rossz napod van vagy ha haragszol rá valamiért.
2010. ápr. 7. 21:07
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
Óóó mi sem szexelünk még. Csak gyakorlunk a nagy napig :)
2010. ápr. 7. 21:40
 28/32 anonim válasza:
15 éves koromtól volt szexuális életem, 20 voltam, amikor radikális változás történt az életemben. Nem akartam azt az életet tovább: egyszerre 3 pasi, meg ilyenek. Akkoriban ismertem meg férjemet. Vele úgy dönöttünk, várunk. 22 éves voltam, amikor elvett. Az esküvőnkön csókolt meg először! És nyilván nem is szeretkeztünk addig. Csodálatos így!!
2010. ápr. 8. 11:43
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Miről is beszélünk éppen: önmegtartóztatásról, vagy bizonyítási vágyról önmagunk felé? Meglepetést akarunk szerezni magunknak, ha nem cselekszünk idejében, és inkább kivárunk, vagy a feketelevest kerülgetjük, hátha a papir megoldja az ismeretlent?

Rébuszok nélkül annyit tesz a fenti monológ: mint minden másról, a szeretkezésről is kell véleményt alkotnotok, közösen és külön-külön, meg kell tapasztalni, hogy működik-e egyáltalán, mert ugyan nem feltétel, de az egyik legfontosabb dolog, hiszen később gyermeketek, családotok lesz, és ezt veszélyeztetni a "türelemmel"... Érdekes.

Másfelől viszont, vallásosok és egyéb pingvinek szeretik űzni ezt a játékot, a tisztaság megtartását, amíg Isten meg nem áldja a párost, és házastársakká nem teszi őket. Ez bizonyítás. "Istenem, meg tudom tenni. Azt mondtad, ne tegyem. Legyek türelmes." Pedig ők is emberek, és igényeik vannak. Ha pedig megteszik, bűnösnek vallják magukat. Becsapják az érzéseiket, habár csak azt cselekedték, amit mindenki más, oly gyakran.

Nézet kérdése, na meg ízlésé, és jópár, az élettől kapott pofoné- és mint mindig, Te döntesz.

2010. ápr. 8. 14:20
 30/32 anonim ***** válasza:

Biztos létezik,de ritka.

Azt jobban el tudom képzelni,hogy kifejezetten nem fekszenek le egymással,de pettingelnek stb.Ez emberibb is és így valamennyire ki is ismerik egymást,az esküvő előtt.

2010. ápr. 8. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!