Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik még olyan, hogy esküvő előtt nem szexelnek?
Előfordul, de szerintem ritka.
Mindenki csinálja úgy, ahogy neki jólesik, és vállalja a következményeket, mint pl. ha házasság után mégse jó a szex, és ez kihat a kapcsolatra.
Persze,hogy létezik ilyen!!!Micsoda kérdés:):) Ezért én a biztonság kedvéért esküvő előtt nem szexeltem a leendő férjemmel,külön töltöttük az utolsó éjszakát:D:D
Viccet félretéve...sosem mentem volna hozzá olyanhoz,akiről ne tudtam volna,hogy szexuálisan is összepasszolunk..ha mégsem,ez könyörgöm ne a nászéjszakán derüljön már ki:o:o
Szia!
Miről is beszélünk éppen: önmegtartóztatásról, vagy bizonyítási vágyról önmagunk felé? Meglepetést akarunk szerezni magunknak, ha nem cselekszünk idejében, és inkább kivárunk, vagy a feketelevest kerülgetjük, hátha a papir megoldja az ismeretlent?
Rébuszok nélkül annyit tesz a fenti monológ: mint minden másról, a szeretkezésről is kell véleményt alkotnotok, közösen és külön-külön, meg kell tapasztalni, hogy működik-e egyáltalán, mert ugyan nem feltétel, de az egyik legfontosabb dolog, hiszen később gyermeketek, családotok lesz, és ezt veszélyeztetni a "türelemmel"... Érdekes.
Másfelől viszont, vallásosok és egyéb pingvinek szeretik űzni ezt a játékot, a tisztaság megtartását, amíg Isten meg nem áldja a párost, és házastársakká nem teszi őket. Ez bizonyítás. "Istenem, meg tudom tenni. Azt mondtad, ne tegyem. Legyek türelmes." Pedig ők is emberek, és igényeik vannak. Ha pedig megteszik, bűnösnek vallják magukat. Becsapják az érzéseiket, habár csak azt cselekedték, amit mindenki más, oly gyakran.
Nézet kérdése, na meg ízlésé, és jópár, az élettől kapott pofoné- és mint mindig, Te döntesz.
Biztos létezik,de ritka.
Azt jobban el tudom képzelni,hogy kifejezetten nem fekszenek le egymással,de pettingelnek stb.Ez emberibb is és így valamennyire ki is ismerik egymást,az esküvő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!