Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik még olyan, hogy esküvő előtt nem
szexelnek?
Se nem ciki, se nem érték. Hanem egy kapitális hüleség.
Nem a 18. században élünk.
2010. jan. 16. 10:55
hatalmas érték! és igen van! egyes falusi nagyon vallásos caládban van még olyan hogy 18éves korában megy férjhez a lány szüzen!!!
2010. jan. 16. 10:56
Létezik még, de nagyon ritka. Van, akinél ez érték, van, akinél nem, nyilván ez abban a kapcsolatban dől el. Mindegy, hogy a szomszéd, vagy a barátok, vagy akár a közeli hozzátartozók szerint ez hülyeség, ha az ifjú pár így tartja helyesnek, akkor ez számukra érték.
2010. jan. 16. 11:03
Aztán meg a házasság alatt kiderül szexuálisan nem passzolnak egymáshoz. Na az is egy nagy érték.
2010. jan. 16. 11:10
Van még ilyen, csak nagyon ritka. Ha a mai átalg ember véleményét nézzük, ez ciki és furcsa. Szerintem nincs ezzel semmi baj, mindenki úgy intézi a dolgokat ahogy akarja, ettől még nem lesz jobb vagy rosszabb ember.
2010. jan. 16. 11:14
Én is ismerek olyan fiatalokat,akik csak az esküvő után feküdtek le egymással.Az pedig hülyeség,hogy a házasság után derül ki,hogy nem jó az ágyban.Ha szeretik egymást,és nem csak a saját élvezetükkel törődnek,hanem a másikkal is,akkor nem lesz semmi baj.A jó szex feltétele,hogy ismerjék egymásnak nem csak a testét,hanem az érzéseit is.Tanulják meg a másik minden rezdülését,és alkalmazkodjanak egymáshoz.Ez a titka a hosszú és jó házasságnak.
A mai fiatalok ezt nem tanulják meg,csak a szex a fontos nekik,és a saját igényeik,és ezért válnak el néhány év után.
27/F
2010. jan. 16. 11:17
Szerintem ez az ember önálló szubjektív ítéletétől függ. A szüzesség nem olyan dolog, h mindenki tud róla, jobb esetben csak te és a párod. És ha szerelem van, márpedig házasságnál kell lennie, akkor még örülhet is neki a másikfél. És a fehér ruha viselete is jogos lesz.
2010. jan. 16. 11:25
"Aztán meg a házasság alatt kiderül szexuálisan nem passzolnak egymáshoz. Na az is egy nagy érték."
így van, aztán tönkremegy szépen az egész kapcsolat.
2010. jan. 16. 11:42
Sokkal többen, mint azt elsőre gondolnád, de az tény, ma nem ez a jellemző. Nagyon nem. Én azzal értek egyet, hogy gyümölcseiről ismerni meg a fát. Nézd meg azok házasságát és családi életét akik a mai kor szelleme szerint élték meg a szexualitást, és nézd meg azokét, akik nem. És döntsd el, te melyiket akarod.
2010. jan. 16. 13:22
Pontosan! Akár vállalják az emberek, akár nem, a JÓ házasság legalább 40-50 %-át kiteszi a szex. És ha az nem jó, akkor előbb-utóbb mással is gondok lesznek. Mindenkinek fontos a testiség, még ha nem is ugyanolyan mértékben. Tehát cikinek nem ciki megtartani a házasságig, csak iszonyú nagy zsákbamacska. Nekem pl. ment már azért tönkre kapcsolatom (pedig szerelmesek voltunk), hogy nem működött a szex. Egyszerűen akárhogy erőlködtünk nem passzoltunk az ágyban, pedig próbáltunk rá figyelni. Ami nekem okozott örömet az neki egyáltalán nem, és fordítva. Aztán ettől persze frusztráltak lettük, és ez szépen átterjedt a többi dolgunkra is. És szétmentünk.
2010. jan. 16. 13:27
Kapcsolódó kérdések: