Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok létezik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok létezik még olyan, hogy esküvő előtt nem szexelnek?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék a véleményekre, hogy van-e olyan köztetek aki esküvő előtt nem szexelt? A mai világban ez ciki vagy inkább hatalmas érték?
2010. jan. 16. 10:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Most a Amerikában divat a "tisztasággyűrű", ami azt jelképezi, hogy az esküvőig szűzek maradnak. Leginkább a 'tinisztárok hordják'. Bár elég nehéz elhinni hogy be is tartják, mert pl. Hilary Duffnak is van ilyen gyűrűje, de volt egy 2 évig tartó kapcsolata egy nála 10 évvel idősebb férfival. Elég nehéz elhinni hogy 2 évig nem volt semmi...
2010. jan. 16. 13:58
 12/32 anonim ***** válasza:
90%
Én az első feleségemmel három és fél évig jártam együtt, tökéletesen működött minden az ágyban. Aztán kiderült, képtelenek vagyunk normálisan együtt élni. A házasság már nem arról szól: haverok, buli, fanta. Előbb a szexuális életünk ment tönkre, majd elváltunk. De addigra már volt három gyerekünk. A házasság előtti jó szex semmire sem garancia. Tudod hányan válnak el, akik esküvő előtt imádtak egymással ágyba bújni?
2010. jan. 16. 14:04
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Én szüzen mentem férjhez. VAlójában nem érdekelt h ki tart cikinek és ki nem. én értéknek tartottam és tartom ma is azt, ha vki ezt vállalja.

21/L

2010. jan. 16. 17:04
 14/32 anonim ***** válasza:
73%

hát én voltam olyan fiúval együtt akit nagyon-nagyon szerettem.De akkora volt neki,hogy egyszerűen meghaltam majdnem a fájdalomtól.Na ha hozzámentem volna....vagy elviseltem volna és életem végéig kínszenvedés lett volna a szex amit ugye normális esetben élvezni szoktak,vagy egy év próbálkozás után válás.Azért vannak eamberek akik biológia miatt nem passzolnak.

Ám ha valakinek így jó...A tisztasággyűrű meg olyan dolog,hogy én sem hordok gyűrűt,,mert kefélek házasság előtt.

2010. jan. 16. 20:36
 15/32 anonim ***** válasza:
68%

Igen, létezik. De embere válogatja, hogy miképpen vélekedik erről. Én azt tudom, hogy nem akartam magam odaadni másnak, csak annak, aki meg is érdemli, és hamár találok olyan csodálatos embert, akinek a kezébe akarom tenni az egész életemet, akkor persze, hogy a felsége is szeretnék lenni. Így a nászéjszakánk tényleg nászéjszaka volt. (Mellesleg a férjemnek volt előttem testi kapcsolata mással, mégis megvárt. Sőt, jobban becsül azért, mert neki tartogattam a testem). Jelenleg épp a kisbabánkat várjuk, és úgy érezzük napról napra szebb az életünk együtt. Ténylegesen úszunk a boldogságban.

Arról meg, hogy "ki kell próbálni, hátha nem passzolnak össze" annyi a véleményem, hogy az életfogytig tartó hűséget, szeretetet nem lehet kipróbálni, pedig ez a házasság lényege!

A testi kapcsolat meg nemcsak 1 dolgot jelent. Lehet azt sejteni, hogy hogyan bánik a másikkal az érintéséből, ölelésből, csókból, ahogy táncol, ahogy autót vezet, hogy mennyire figyelmes, előzékeny... sok tényezős.

2010. jan. 17. 17:59
 16/32 anonim ***** válasza:
62%
arra is tudsz következtetni mekkora a hüvelyed és neki mekkora a pénisze?
2010. jan. 17. 18:21
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
azért az esetek nagy százalékában átlagos! tudom, hogy léteznek kevésbé szerencsések, de az egy nőgyógyászati vizsgálattal is kiderül. (férfi részről egyértelmű, hogy tud róla.) Ilyen esetben persze, hogy beszélni kell róla.
2010. jan. 17. 18:26
 18/32 anonim válasza:
24%
húha...én még esküvő előtt állok, asszem elég sokkal. 19 éves vagyok, de nem tudnám elképzelni ezt...sőt már nem is jöhetne össze xD
2010. jan. 17. 21:04
 19/32 anonim ***** válasza:
55%
Én azt mondom, hogy az esküvő előtt mindent ki kell próbálni. Úgy a szexet, mint pl. az együttélést. Nem szabad zsákbamacskát venni. Mi még a közös nyaralást is fontosnak tartottuk, hogy lássuk, hogy pihen a másik!:) Mert pl. én aktív pihenő vagyok, a férjem kevésbé, de nyaraláskor próbáljuk összehozni, hogy én kicsit üljek a seggemen, ő meg egy hétig ne csak a parton tespedjen!
2010. jan. 18. 09:24
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, h melyik utat választja, viszont senkinek nincs joga lehülyézni a másikat. Házasság előtti szexszel is bőven mennek tönkre házasságok, sokkal több is, mint a másik esetben. Én ismerek olyanokat, akik szűzen mentek férjhez, és jól működik a házasság évek óta. 2 embert nem a szex tart össze, másrészt pedig elég nehéz elképzelni, h valakinek akkora van, h nem fér bele a lányba :D Odafigyeléssel mindent meg lehet oldani, elsőre nem lesznek lepedőakrobaták, de összecsiszolódnak majd. Én nem szűzen mentem férjhez, bár a férjem volt az egyetlen, akivel lefeküdtem.
2010. jan. 18. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!