Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok létezik még olyan, hogy esküvő előtt nem szexelnek?
Én szüzen mentem férjhez. VAlójában nem érdekelt h ki tart cikinek és ki nem. én értéknek tartottam és tartom ma is azt, ha vki ezt vállalja.
21/L
hát én voltam olyan fiúval együtt akit nagyon-nagyon szerettem.De akkora volt neki,hogy egyszerűen meghaltam majdnem a fájdalomtól.Na ha hozzámentem volna....vagy elviseltem volna és életem végéig kínszenvedés lett volna a szex amit ugye normális esetben élvezni szoktak,vagy egy év próbálkozás után válás.Azért vannak eamberek akik biológia miatt nem passzolnak.
Ám ha valakinek így jó...A tisztasággyűrű meg olyan dolog,hogy én sem hordok gyűrűt,,mert kefélek házasság előtt.
Igen, létezik. De embere válogatja, hogy miképpen vélekedik erről. Én azt tudom, hogy nem akartam magam odaadni másnak, csak annak, aki meg is érdemli, és hamár találok olyan csodálatos embert, akinek a kezébe akarom tenni az egész életemet, akkor persze, hogy a felsége is szeretnék lenni. Így a nászéjszakánk tényleg nászéjszaka volt. (Mellesleg a férjemnek volt előttem testi kapcsolata mással, mégis megvárt. Sőt, jobban becsül azért, mert neki tartogattam a testem). Jelenleg épp a kisbabánkat várjuk, és úgy érezzük napról napra szebb az életünk együtt. Ténylegesen úszunk a boldogságban.
Arról meg, hogy "ki kell próbálni, hátha nem passzolnak össze" annyi a véleményem, hogy az életfogytig tartó hűséget, szeretetet nem lehet kipróbálni, pedig ez a házasság lényege!
A testi kapcsolat meg nemcsak 1 dolgot jelent. Lehet azt sejteni, hogy hogyan bánik a másikkal az érintéséből, ölelésből, csókból, ahogy táncol, ahogy autót vezet, hogy mennyire figyelmes, előzékeny... sok tényezős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!