Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt Magyarországon ez az esküvöi elsö tánc?
szénné röhögtem magam, olyan erőltetett és suta az egész... alig bírtam nem kommentelni. de azért ennyire nem leszek suttyó, hogy leoltom őket direktbe...
a JK wedding dance sokkal jobb, természetesebb :)
"Mint irtam, nem tartottunk ilyen felhajtást és - JÓL FIGYELJ - éppen ezért nem is megyünk semmilyne lakodalom és hasonlóba."
Hála isten, 1 ünneprontóval kevesebb.
Nem hiszem el, h még egy esküvőn is már ilyen külföldi, nyugati sz@rokat nyomatnak és ilyen minősíthetetlenül ugrándozna hozzá.Nem értem miért kell ilyen amerikai divatokat átvenni, helyettesítve vele a gazdag hagyományainkat.Amerikának is vannak szép és jó oldalai, de kulturálisan egy trágyadomb..de a lényeg, h azt gondolja a pár, h ezzel menő és jópofi pff Egyszerűen méltatlan egy esküvőhöz, közönséges, olcsó, erőltetett,nem illik az alkalomhoz...
Amit pedig valaki belinkelt ide, az a JK wedding dance, abból is látszik milyen Amerika...és ez a borzalmas bohóckodás tapssal kísérve(!), mindez a TEMPLOMBAN!!! :OO
Még jó hogy nem estek le az ikonok a falról....de ilyesmit kell utánozni, hát gratulálok...
Nekem az a legnevetségesebb, hogy szemmel látható, hogy a pár éppen csak hogy megtanulta ezt az összeállitást, de egyébként nem tud táncolni. Álandóan a lábukat nézik, észrevehetöen számolják magukban a lépéseket - aki ennyre kezdeö, az ne akarja a nagy sztárt játszani.
Az meg, hogy a nö állandóan húzgálja vissza a ruháját, hogy ne csússzon le a melléröl, végképp gusztustalan.
Kérdésedre válaszolva, szerintem elterjedt. Aranyos, jópofa dolog ha az ifjú pár odafigyel néhány dologra, nem úgy mint ebben a videóban.
Nem akarok okoskodni, vagy másokat lehúzni de ez a tánc nagyon gagyi volt. Látszott rajtuk, hogy erőltetett, keveset gyakorolták, a lépéseket sem tudták, mert állandóan a lábukat nézték. Szerintem a koreográfia is borzalmas volt, de ez a tánctanár hibája.
Jópofa "szokás" az esküvői tánc, de ha valaki ilyet akar nézze meg jól, hogy ki fogja betanatítani és figyeljen oda arra, hogy ne legyen 6 perc, mert egy baromi hosszú nézőként, másfelől meg ha ennyire botlábúak főleg ne legyen 6 perc, elég a fele is. Plusz egy dolog: csak nekem szúrja a szemem, hogy minek kell rokizni esküvői ruhában? :D
Ez egya jó tánc, ezt nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=d4bXzyLRV4A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!