Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt Magyarországon ez az esküvöi elsö tánc?
Szerintem is nagyon erőltetett. Meg különben is a nép azért megy oda, hogy egy jót bulizon, nem pedig azért, hogy műsort nézzen.
Én voltam már ilyen lagziban, hát nem tetszett. Olyan sztárnak érezte magát a mennyaszony, hogy már nevetséges volt amit csinált.
Ennek a mottója: mi jártunk tánciskolába, mindegyik ott tanult táncot bemutatjuk (még ha néha kicsit mesterkélt is a mozgásunk), ti meg csak csodáljátok, hogy mi milyen csodálatosak vagyunk...
Izléstelen összevissza magamutogatás, a jó izléshez meg jól neveltséghez semmi köze, tipikus "én vagyok a Jani" jellegü feltünösdi.
8:22-es " de tudtommal az esküvő még mindig állítólag az ember egyik legboldogabb napja"
Hát ez elég szomorú lenne, az esküvönek egy boldog házasság kezdetének kellene lenni, ha EZ a legboldogabb napjuk, akkor nem is érdemes tovább folytatni.
Az meg, hogy az ö napjuk - attól még nem kell ilyen izléstelenül viselkedni, a vendégeket meg semmibe venni.
Szokás-szokás.....
tényleg az a baj, hogy sok amerikai dolgot átveszünk, amire azt hisszük, hogy tök menő.(Pl.A valentin nap) Ha valakinek tetszik szíve joga, de részemről a jó kis lagzinál magyar hagyományokkal nincs is jobb.
Menyasszonytánc, vőfély stb.
szerintem meg egy esküvő arról a két emberről szól a mennyasszonyról és a vőlegényről és hogy ha nekik ez tetszik és mivel ez az ő napjuk és ha ezze la táncal vagy akármivel érzik tőkéletsnek akkor miért ne hisz a vendégek azért mennek el hogy ünnepeljék őket, jah és úgy sem lehet minden vendégnak megfelelni mindig van egy két házsártos ember aki vagy irígy vagy egyszerűen iylen a természete hogy nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!