Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutatnátok nekem olyan CSIPKE ruhát ami való esküvőre tanúnak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 22:32
1/12 anonim válasza:
Bármilyen ruha jó, ami elegáns és alkalmi.
3/12 anonim válasza:
Elegáns legyen és ne közönséges.
7/12 anonim válasza:
6-os első linkelt ruhája egy buliba elmegy, ha pasizni megy az ember.
Ha templomi szertartás is lesz, akkor ez a vonal végképp nem illik.
8/12 anonim válasza:
Szerintm igazából nagyon sok függ attól, hogy milyen idős az ifjú pár, milyen idős a tanu. Illetve a mentalitásuk, felfogásuk is lényeges. És természetesen az a ruha templomba csak úgy jó, ha egy blézert rávesz az ember. De ha nincs templom, és fiatalosabb a pár, szerintem simán jó lehet az a ruha is.
9/12 anonim válasza:
Ha önfeledt party-esküvő lesz egy sátorban, akkor persze jó. Tanúként sokkal nehezebb minden szempontnak megfelelő ruhát választani, mint sima vendégként. Nem tudjuk, milyen a menyasszony, milyen ruhában lesz. Ha pl. a menya 110 kilós és alig talált megfelelő ruhát magának, de boldog és igyekszik szépnek éreznie magát, akkor nagyban rontja a hangultot, ha a tanú párduc testét ezen az esküvőn akarja bemutatni a jónépnek feszülős csipkeruhában. Szerintem a testhezálló ruhákat akapvetően hanyagolni illik egy esküvőn.
10/12 anonim válasza:
Esküvőre nem igazán szoktak csipkét húzni, főleg fehérben nem. Ha ilyesmit tervezel húzni szerintem egyeztess a menyasszonnyal, de ha Ő rá is bólint, egészen biztosan számíthatsz rosszalló pillantásokra a násznép soraiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!