Teltebb lányra vmi ruhát mutatnátok, esküvőre?
Figyelt kérdés
esküvőre megyek és vmi csini rucit szeretnék, de nem tom hol vegyek! valami boltot és mondanátok? nem vagyok kövér, inkább csak dundi(VAN mit fogni rajtam:)) cipőt is mutizzatok lécccci2010. szept. 13. 16:53
8/9 anonim válasza:
Ez utóbbi szerintem nevetséges.
9/9 anonim válasza:
Én linkeltem az utolsót, egy 22 éves lány vagyok aki 48-as ruhát visel, és ezt simán felvenném esküvőre (mondjuk télen nem), mivel elegáns a fazonja, mégis fiatalos, bohókás és nekem nagyon tetszenek a a retró stílusú ruhák. Amúgy a kérdező nem írta az életkorát, de az írásából ítélve elég fiatal lehet, szóval ez is egy alternatíva, ha valaki nem nagyestélyiben akar megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!