Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy vidéki sátras lagzi?
Apum a menyasszony keresztapja, a családjaink régóta jóban vannak.
Jövő szombaton lesz egy vidéki nagyvárosban az esküvő, szüleimmel és párommal megyünk. Csak a menyasszony családját ismerjük, kb 70-80 fős lesz.
Hogy zajlik ez pontosan? Még sosem voltam semmilyen esküvőn...Annyit mondtak, hogy a templomi esküvő után sátras lagzi hajnalig, de ez mit szokott takarni? :D
Előre is köszi
21/N
Egy feldíszített sátor alatt asztalok és székek, tele étellel és itallal és tánc és zene kifulladásig.
Mivel kültéri a buli, ezért ne a legnyaktörőbb tizenöt centis sarkú cipődbe menjél (ha ilyet készülsz felvenni), vagy ha igen, akkor vigyél váltócipőt.
Nincs 15 centis magassarkúm :)
Az oké, hogy mi a "sátras", de hogy zajlik maga a lagzi? Menyasszonytánc, kaja, pia és ennyi?
Nagyon fogod élvezni, igazi hangulat a vidéki lagzinak van.
A sátor csak annyi, hogy nem a szobában ülnek, hanem kint, mert jó idő lesz, /talán!/Isteni a kaja, s a rengeteg finom sütemény. OH!
Érezd jól magad!
Én múlt héten voltam sátras lagziban.
Szertartás után menyasszony tánc volt, aztán vacsora, vacsora után volt egy videó, a videó után felszolgálták a sütiket és kezdődött a tánc, éjfélkor volt a torta, átöltözés, új asszony tánc. És hajnalig tánc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!