Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy oldjam meg a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg a menyasszonyi csokrot, hogy a virágboltos ne tudja, hogy az?

Figyelt kérdés

Ha csináltatok egy kis csokrot az esküvő napján, mondván, hogy névnapra lesz, nem gyanús?

Szerencsére hétköznap van az esküvő, tehát nem szombat reggel adnám le az igényt. Esetleg egy nappal előtte jelezném, hogy kell, aznap bemennék érte.

Viszont a vőlegény gomblyukba való virágát már nem tudnám ugyanott, mert az elég árulkodó. :) Vagy azt hogy magyarázzam ki?

(Leugatásokra nem vagyok kíváncsi! Igen, ezen is akarok spórolni, tudom, hogy borzalmas vagyok. De egy menyasszonyi csokor azért többszörös szorzó)

2014. aug. 13. 13:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Mi lenne ha csak egy kis körcsokrot rendelnél és otthon tennél rá szalagot?

Méteráruban tudnál rá venni,max 200 forintért méterét.

Esetleg a virágosnak füllenthetnél kicsit,hogy a kisfiad,keresztfiad kis szerelmének lesz szülinapjára,ezért legyen szíves kicsit feldíszíteni.

2014. aug. 13. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Egy korábbi hasonló kérdésnél írták többen is, hogy ők úgy oldották meg, hogy fix összeget mondtak, hogy annyiból legyen meg a csokor. Pl.: 5000ft-t tudsz a csokorra szánni, ilyen színű legyen, ilyen virágokkal.
2014. aug. 13. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Menj el több virágoshoz is, és érdeklődd meg. Mondd el, hogy szimpla csokrot akarsz, nem kell szupertartósnak meg extrának lennie, hanem egy olyan csokorra adjon ajánlatot, amit mondjuk névnapra készítene, és melléa kitűzőhöz. Szerintem nyugodtan elmondhatod ezeket a szempontokat, és akkor tudni fogja, hogy mi alapján mondjon árat, és legalább a kitűző meg ahhoz a virág is ugyanarróla helyről lesz akkor. Szerintem a virágosok is pontosan tudják, hogy sokan nem szeretik az esküvői felárat, de nem fogják tudni maguktól, ha nem mondod meg, hogy neked tényleg nem kell drága csokor, csak egy teljesen sima.
2014. aug. 13. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tudták se így is csak 7000 volt.

Igazából egy szimpla névnapi sokor is 3500-4000 ft, és abban nem annyi virág vab, mint egy menyasszonyiban.

Haolyan csokrot választasz és elmondod nyugodtanhogy habár esküvőre lesz, nem akarsz semmi extrát...

Akkor nem kesz a

Persze kérsz árajánlatot.. Én is kértem, vot ahol15 lett volna ugyanaz..

Egy kitűző100-1500 ft( az alap amire feltűzik már r4-700ft)

2014. aug. 13. 18:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én először elmentem Anyukám ismerőséhez csokor ügyben. Azt mondta, hogy kb 15-20 ezer ft lenne. Azt hittem, hogy rosszul hallok. Utána bementem egy vadidegen virágboltba, amit nagyon sokan dicsértek, és mondtam, hogy kb 7-8 ezer ft értékben szeretnék csokrot csináltatni, vittem képeket is, hogy nagyjából milyet szeretnék. Kértem még 4 szülőköszöntő virágot, és két kitűzőt. Így fizettünk kb 14-15 ezret. Gyönyörű, hatalmas csokrom volt.
2014. aug. 13. 19:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Szép közepes méretű csokrom lett, szalaggal átkötve a szára, amiért a vőlegény ment be. :) 1200 ft volt.
2014. aug. 14. 19:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Képet kérünk :)
2014. aug. 17. 16:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Volt mar az eskuvo?
2014. okt. 8. 07:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, most latom, hogy mar meg lett. Kepet rakhatsz am ;)
2014. okt. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!