Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uszályos menyasszonyi ruha kinti helyszínen?
Koszorúslány voltam egy barátnőm esküvőjén, neki uszályos ruhája volt kinti helyszínen.
Nagyon szép volt, de ő kényelmetlennek érezte, és sokat kellett igazgatni sajnos, hogy ne akadjon el. A koszosság nem igazán szempont, hacsak nem esik az eső. Utána ígyis, úgyis tisztíttatják.
Az igenyesebb ruháknak gyönyörűen felcsatolható az uszálya..
Egyébként szimpla isőben ha nem túl hosszú nem igazán koszolődik.. Nekem annyira nem kellett figyelnem, inkább már a teremben, tánc közben, de nem csak az uszályra..
Ne féltsd ezezek a ruhák. Sk mindent kibirnak, szerintem nem is ugy veszik be a koszt, mint más
Nagyon köszönöm a válaszokat! Lesz, aki segít és ért is a ruhához. Egyébként fel lehet csatolni, úgyhogy lényegében a ceremónia alatt lesz jelentősége.
Nem volt elvárásom, hogy uszályos legyen, csak beleszerettem :) Megnyugodtam, köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!