Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát választanátok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten New Yorka utazom, és a Kleinfeldben szeretném megvenni a ruhámat. Már kinéztem ötöt, szerintetek melyik a legszebb?

A: [link]

B: [link]

c: [link]

D: [link]

E: [link]

2014. aug. 2. 22:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok irigy, kedves, es nem is garzonban elek. :)
2014. aug. 3. 12:14
 42/51 anonim ***** válasza:
62%

Neztem is hogy hol van mar valaki aki turkal a kerdezo penztarcajaban, aztan csak meglett egy :) Gratulalok, ez annyira magyar! Kulfoldi eskuvos forumokban ha ilyet ir valaki, senkinek eszebe se jut mondani hogy ja biztos nincs arra penze... ilyenkor orulok hogy en nem itt kerestem eskuvos tippeket anno :)

Kerdezo, nekem a C nagyon tetszik, hasonlo ruham volt, a tobbi nekem nem tetszik egyaltalan, esetleg meg az E ami fotozasra stb szep lenne de a felsoresze nekem kisse kozonseges, olyan mintha szexi haloszobaba valo fuzo lenne a Victorias Secretbol vagy ilyesmi :) A C viszont egyszeru de izleses. Majd a vegen ird meg hogy dontottel :)

2014. aug. 3. 12:47
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nem irigykedek, bár nem ismerem ezeket a neveket, de New York tök jó, jó utat hozzá! Viszont a ruhák...hát nem tudom, nekem igazán egyik se tetszik, forintot se adnék értük, nemhogy dollárt, de az esküvői ruha nagyon szubjektív, kár hallgatnod bárkire is, azt vedd amelyik neked tetszik. Én ezek közül a D-re voksolok, mert szeretem a csipkét, és a hosszú ujjat, de a szabása valóban előnytelen.
2014. aug. 3. 12:57
 44/51 anonim ***** válasza:
10%
Jaj 42, ugyan mennyi az esélye annak, hogy Magyarorszagrol Ikszipszilonka New Yorkba utazik menyasszonyi ruhát vásárolni pont a Kleinfeldbe? Aztan jon utana a sátras lakodalom meg a mulatós zene, mi?
2014. aug. 3. 13:00
 45/51 anonim ***** válasza:
B vagy E
2014. aug. 3. 13:43
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de te egy ilyen ruháért New York-ba utazol? Ilyeneket Magyarországon is kapsz. Miért kell New York-ba menni érte? De te tudod. Az A. egy kicsit szebb, különlegesebb, a többi meg tizenkettő egy tucat, a hozzánk közeli, nem is megfizethetetlen kölcsönzőben sokkal színvonalasabbakat, elegánsabbakat láttam.
2014. aug. 3. 14:02
 47/51 anonim ***** válasza:
Nekem a D tetszik a legjobban, de hogy azt is venném-e meg, nem tudom, ahhoz jó nagyon jó alak kell.
2014. aug. 3. 14:38
 48/51 anonim ***** válasza:

C, ha templomi esküvő lesz. Bár ha nem, akkor a B és az E is szóba jöhet... :-)

Neked melyik tetszik (eddig) a legjobban?

:-)

2014. aug. 3. 23:31
 49/51 anonim ***** válasza:
74%

Mert az ugye nem játszik, hogy más okból utazik, csak ha már ott van, megnézi a ruhát? :)

Itt minden kérdés kamu, ahol a kérdezőnek kicsit jobb az anyagi helyzete és nem egy kétszobás lakásban él, amit hitelből vett?

Nekem az A és a C tetszik a legjobban, gratulálok! :)

Jó utat!

2014. aug. 3. 23:47
 50/51 anonim ***** válasza:
Hát én legszívesebben a B felsőrészét kombinálnám a C alsórészével. Mivel nekem nagyon tetszik a tüll alj, így én a C-t választanám, de szerintem jobb lenne, ha nem csípőig érne a felsőrész, hanem csak derékig.
2014. aug. 4. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!