Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanátok?
Jövőhéten New Yorka utazom, és a Kleinfeldben szeretném megvenni a ruhámat. Már kinéztem ötöt, szerintetek melyik a legszebb?
A: [link]
B: [link]
c: [link]
D: [link]
E: [link]
Neztem is hogy hol van mar valaki aki turkal a kerdezo penztarcajaban, aztan csak meglett egy :) Gratulalok, ez annyira magyar! Kulfoldi eskuvos forumokban ha ilyet ir valaki, senkinek eszebe se jut mondani hogy ja biztos nincs arra penze... ilyenkor orulok hogy en nem itt kerestem eskuvos tippeket anno :)
Kerdezo, nekem a C nagyon tetszik, hasonlo ruham volt, a tobbi nekem nem tetszik egyaltalan, esetleg meg az E ami fotozasra stb szep lenne de a felsoresze nekem kisse kozonseges, olyan mintha szexi haloszobaba valo fuzo lenne a Victorias Secretbol vagy ilyesmi :) A C viszont egyszeru de izleses. Majd a vegen ird meg hogy dontottel :)
C, ha templomi esküvő lesz. Bár ha nem, akkor a B és az E is szóba jöhet... :-)
Neked melyik tetszik (eddig) a legjobban?
:-)
Mert az ugye nem játszik, hogy más okból utazik, csak ha már ott van, megnézi a ruhát? :)
Itt minden kérdés kamu, ahol a kérdezőnek kicsit jobb az anyagi helyzete és nem egy kétszobás lakásban él, amit hitelből vett?
Nekem az A és a C tetszik a legjobban, gratulálok! :)
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!