Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanátok?
Jövőhéten New Yorka utazom, és a Kleinfeldben szeretném megvenni a ruhámat. Már kinéztem ötöt, szerintetek melyik a legszebb?
A: [link]
B: [link]
c: [link]
D: [link]
E: [link]
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Természetesen nem tudom, hogy jók lesznek-e ezek, vagy hogy jól fognak-e állni, csak ezeket választottam ki, hogy tetszenek, és szeretném felpróbálni, de persze majd ott dől el.
És persze, itt minden kérdés kamu nem? Mondjuk, nekem aztán teljesen mindegy, hogy elhiszitek-e vagy sem :)
Kedves utolso. Annyit irnek a valaszodra, hogy en mar leadtam a voksom az E-re, de semmi egyebet nem fuztem hozza se az arral kapcsolatban, se a sajat eskuvommel kapcsolatban. Viszont most neked elmondom: Nekem eredeti Dior ruham volt, ez volt a szuleim ajandeka, mert kislany korom ota az volt az almom, hogy ha en egyszer ferjhez megyek, azt Diorban teszem. Es valora valt, zokogtam a boldogsagtol. Szerintem egy eskuvo elott allo lany kedved nagy taplosag lehuzni, inkabb gratulalj neki.
Ha a kerdes kamu, akkor kamu, akkor meg oruljunk, hogy boldog a kerdezo,, mert sok valasz erkezett.Ennyit szerettem vona hozzafuzni.
Biztos sokan szeretnék azt hinni, mert úgy könnyebb, de nem mindenki él szobakonyhás garzonban 100ezerből...
Én se engedhetnék meg magamnak egy ilyen ruhát, de attól még gratulálok a kérdezőnek. Az irigység nem szép dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!