Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát választanátok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten New Yorka utazom, és a Kleinfeldben szeretném megvenni a ruhámat. Már kinéztem ötöt, szerintetek melyik a legszebb?

A: [link]

B: [link]

c: [link]

D: [link]

E: [link]

2014. aug. 2. 22:51
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik ezek közül, az nagyon szép. Az utolsó 3 elég tucat, akkor is, ha Pnina meg Kleinfeld, meg hú, de csillog (a 4. talán hosszabb ujjal jobb lenne, így olyan, mintha rávágtak volna egy stílusban nem passzoló stólát egy jellegtelen ruhára). A második is szép, különleges darab, de nekem a szoknyarésze fura.
2014. aug. 3. 09:46
 32/51 anonim ***** válasza:
nekem az A a legelegánsabb :)
2014. aug. 3. 10:26
 33/51 anonim ***** válasza:
B & E :)
2014. aug. 3. 10:33
 34/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Természetesen nem tudom, hogy jók lesznek-e ezek, vagy hogy jól fognak-e állni, csak ezeket választottam ki, hogy tetszenek, és szeretném felpróbálni, de persze majd ott dől el.

És persze, itt minden kérdés kamu nem? Mondjuk, nekem aztán teljesen mindegy, hogy elhiszitek-e vagy sem :)

2014. aug. 3. 10:37
 35/51 anonim ***** válasza:
23%
Nos, a Pnina Tornai ruhák 5000dollárnál kezdődnek. Az minimum 1millio. A repülőjegy 200e. Szállást, étkezést nem számolok. Ja, alakítani is kell a ruhát, az sincs ingyen. Persze, lehet, hogy majd itthon rábíznod valakire -1 millás ruhát..... Egesz biztos, hogy nem kamu.
2014. aug. 3. 10:43
 36/51 anonim ***** válasza:
84%

Kedves utolso. Annyit irnek a valaszodra, hogy en mar leadtam a voksom az E-re, de semmi egyebet nem fuztem hozza se az arral kapcsolatban, se a sajat eskuvommel kapcsolatban. Viszont most neked elmondom: Nekem eredeti Dior ruham volt, ez volt a szuleim ajandeka, mert kislany korom ota az volt az almom, hogy ha en egyszer ferjhez megyek, azt Diorban teszem. Es valora valt, zokogtam a boldogsagtol. Szerintem egy eskuvo elott allo lany kedved nagy taplosag lehuzni, inkabb gratulalj neki.

Ha a kerdes kamu, akkor kamu, akkor meg oruljunk, hogy boldog a kerdezo,, mert sok valasz erkezett.Ennyit szerettem vona hozzafuzni.

2014. aug. 3. 11:30
 37/51 anonim ***** válasza:
E
2014. aug. 3. 11:31
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
Persze, 36. Es gondolom az esküvő a Notre Dame-ban volt, lakodalom meg a Moulen Rouge-ban. Vagy inkabb a Kisalsomorgosi anyakonyvi hivatal meg az általános iskola ebédlője volt a helyszin. ;) Álmodozni szep dolgom kamuzni viszont felesleges.
2014. aug. 3. 11:35
 39/51 anonim ***** válasza:
91%

Biztos sokan szeretnék azt hinni, mert úgy könnyebb, de nem mindenki él szobakonyhás garzonban 100ezerből...

Én se engedhetnék meg magamnak egy ilyen ruhát, de attól még gratulálok a kérdezőnek. Az irigység nem szép dolog...

2014. aug. 3. 11:50
 40/51 anonim ***** válasza:

C

Idopontod van?

2014. aug. 3. 12:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!