Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanátok?
Figyelt kérdés
Jövőhéten New Yorka utazom, és a Kleinfeldben szeretném megvenni a ruhámat. Már kinéztem ötöt, szerintetek melyik a legszebb?
A: [link]
B: [link]
c: [link]
D: [link]
E: [link]
2014. aug. 2. 22:51
11/51 anonim válasza:
nekem b,c. A d-t semmiképp sem választanám.
12/51 anonim válasza:
E!!!!! Magasan leggyonyorubb, a tobbi szabasa egyatalan nem tetszik, meg a modelleket is oregiti, rajtuk sem elonyos.
Az E viszont meseszep!
Neked melyik tetszik a legjobban?
Gratulalok az eskuvodhoz, es New Yorkhoz is, mert a kedvenc helyem a vilagon.
16/51 anonim válasza:
Nem igazán tetszenek a pánt nélküli ruhák. De ezek közül az A. szerintem a legszebb. A C. is tetszik, az sem rossz. A B. mintha egy csokor virágról szedték volna le a krepp papírt, meg a műanyag, pöndörített szalagot és azt adták volna szoknyaként a szegény menyára. A D. nagyon túlzás, ráadásul el nem tudom képzelni, hogy van alak, amire ez előnyös, már a modellen is csúnyán mutat, mintha hordónyi csípője és pattanásnyi melle lenne. Az E. meg... fodorbodor, bodorfodor, Bodri ruhám hegyezd füled... Szóval nem.
17/51 anonim válasza:
Nekem az -A- tetszik a legjobban:) de próbáld fel az osszeset, és amelyik a legjobban tetszik neked, es jól áll.
Én is gratulálok neked!!:)
18/51 anonim válasza:
Nekem az A és az E tetszik a legjobban, de egyébként a többi is szép, egyedül a B nem tetszik.
19/51 anonim válasza:
C, E, A. Ebben a sorrendben. Egyébként gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!