Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Falusi esküvő 50 fővel polgári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusi esküvő 50 fővel polgári és templomi esküvővel, lagzival a kultúrházban és olyan ételekkel, amit az asszonyok készítenek, hogy hangzik?

Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Egy falusi lakodalmon nem spórolnak, sőt. Sokkal többféle ételt kapsz, és a mennyiség sincs kiszamolva, például hogy kinek hány szelet hús, vagy hány darab töltött káposzta jár.
2014. júl. 31. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem aki a "spórolósat" írta, az inkább arra gondolt, hogy nincs jégszobor, csokiszökőkút, mennyezetig érő gyertyatartók, egzotikus, szálanként 10ezerforintos virágokkal és hasonló. (ez sem feltétlenül igaz, de tény, hogy nem jellemző az olyan)
2014. júl. 31. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is szinte csak jó tapasztalataim vannak a falusi lagzikkal kapcsolatban: finom, házias ételek, fantasztikus sütik, hangulatos este. Mondjuk én szeretem a falut, a hagyományokat, szóval végül is ez az én világom.

Természetesen ezt is el lehet rontani, voltam már lagziban, ahol például a pörkölt tocsogott a zsírban, de ilyet szerencsére elvétve tapasztaltam.

2014. júl. 31. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Hát a spórolós az egy vicc....

Voltam falusi lagziban is, meg a Rózsadombon is luxusétteremben.

Tapasztalat:

A falusi lagzin roskadásig volt kaja, életemben nem ettem még annyit :D Mikor odamentünk hidegtálak, aztán vacsorakor 2 féle leves, sültes-rántott tálak kb 5 féle körettel, birkapörkölt, éjfélkor töltött káposzta. 1000 féle sütemény. Mindent végig ettünk, isteni volt minden. Pia korlátlanul. A zenész mulatóst játszott, végig táncoltuk meg buliztuk az estét.

Éttermi elit lagzi:

Meg volt adva 2 féle menü, amiből rendelhettél: 1 leves, 1 második féle, 1 desszert. Mit ne mondjak, majd éhen haltam, lehet agyonra ki volt díszítve meg benyalt hajú szmokingos pincér hozta, de jól nem laktam... pia is meg volt szabva 1 főre árban, a zenét 1 zongorás fazon biztosította, hát kb. senki nem táncolt, ült mindenki azt lesett... Persze volt 100.000-es díszítés meg ilyenek, de nem éreztem jól magam tőle :D

Szóval az elsőre szavazok.

2014. aug. 1. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Párom egy 300 fõs faluból származik, igy van tapasztalatom a falusi vendéglátással kacsolatban. Eddig csak pozitív tapasztalataim voltak, sokkal emberközelibbnek, szívélyesebbnek, barátságosabbnak tartok egy falusi lagzit, mint egy elegáns éttermest. Persze itt sem lehet általánosítani, de nekem mindig szimpatikusabb volt a falusi emberek vendégszeretete, ahogy tényleg kiteszik a lelküket azért, hogy jól érezd magad náluk.
2014. aug. 1. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is olyasmi tapasztalataim vannak, mint a 14-es válaszolónak, úgyhogy szerintem nagyon szépen, hangulatosan meg lehet csinálni egy falusi esküvőt bőséges menüvel. A termet pedig szépen feldobja egy ízléses dekoráció.
2014. aug. 1. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Ebből lehet csinálni őrült jó hangulatú, igényes lagzit is, és művházas prolist. Nyilván az utóbbi kategória nem tetszene (pl. fantáziátlan kaják, pöri-rántotthús-töltöttkáposzta és slussz-passz, tehetségtelen énekesek által előadott válogatottan rossz mulatósslágerek, a helyi suli által kiküldött görcsös szavaló kislány, krepp papír szívecske és társai)... előbbi viszont tetszene, habár én nem ilyen esküvőt szerveznék.
2014. aug. 2. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!