Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusi esküvő 50 fővel polgári és templomi esküvővel, lagzival a kultúrházban és olyan ételekkel, amit az asszonyok készítenek, hogy hangzik?
Nekem is szinte csak jó tapasztalataim vannak a falusi lagzikkal kapcsolatban: finom, házias ételek, fantasztikus sütik, hangulatos este. Mondjuk én szeretem a falut, a hagyományokat, szóval végül is ez az én világom.
Természetesen ezt is el lehet rontani, voltam már lagziban, ahol például a pörkölt tocsogott a zsírban, de ilyet szerencsére elvétve tapasztaltam.
Hát a spórolós az egy vicc....
Voltam falusi lagziban is, meg a Rózsadombon is luxusétteremben.
Tapasztalat:
A falusi lagzin roskadásig volt kaja, életemben nem ettem még annyit :D Mikor odamentünk hidegtálak, aztán vacsorakor 2 féle leves, sültes-rántott tálak kb 5 féle körettel, birkapörkölt, éjfélkor töltött káposzta. 1000 féle sütemény. Mindent végig ettünk, isteni volt minden. Pia korlátlanul. A zenész mulatóst játszott, végig táncoltuk meg buliztuk az estét.
Éttermi elit lagzi:
Meg volt adva 2 féle menü, amiből rendelhettél: 1 leves, 1 második féle, 1 desszert. Mit ne mondjak, majd éhen haltam, lehet agyonra ki volt díszítve meg benyalt hajú szmokingos pincér hozta, de jól nem laktam... pia is meg volt szabva 1 főre árban, a zenét 1 zongorás fazon biztosította, hát kb. senki nem táncolt, ült mindenki azt lesett... Persze volt 100.000-es díszítés meg ilyenek, de nem éreztem jól magam tőle :D
Szóval az elsőre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!