Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok, ha valaki nem hívná meg a partnereteket az esküvőre, mondván hogy az csak "dekorkellék"?
Szerintem sem túl udvarias dekorkelléknek titulálni a másik partnerét, ennyi erővel te is mondhatnád az ifjú párnak, hogy minek mennél az esküvőjükre, hiszen az csak egy nagy cifra felhajtás? Tudod, már csak a vicc kedvéért, ha már ők is ilyen poénosak. Nem tudom, mennyire értékelnék a humorodat. :)
A másik része meg az, amit itt már többen is leírtak, a partner meghívásának szempontjából azért nem mindegy, hogy két hetes, vagy két éves kapcsolat, hogy mekkora az esküvő, stb.
Sokan csinálják ezt. A kaja és a pia egy főre levetítve 11-12ezer átlagban, ennél lehet több, nagyon kevés esetben kicsivel kevesebb. Ez sok pénz. Ha van 20 barátjuk, akiket meg szeretnének hívni (10-10, nem sok), akkor máris 40-nel kell számolniuk párral együtt, ami máris 220ezer helyett 440ezer. És akkor még nincs szó arról, hogy feleség/férj -gyerek van-e)
Akik olyan partnerrel érkeznek, akit nem ismernek, általában nem adják meg azt az összeget, amibe belekerült a párnak az a 2 fő. (pincérként tapasztalatból írom, a sajátunkat szervezzük és sokszor beszélek párokkal az esküvő után.)
Nem túl nagy a költségvetés és nem ismerik az illető párját. Többszázezeres költségeknél az illendőséget felülírja a praktikum. Nem egy teára hívnák meg 20 nekik felesleges embert.
A vőlegényem nélkül nem mennék. Viszont teljesen más a szituáció egy tinilány barátjával. HA a család kapja a meghívót a barát tényleg "dekorkellék" bármilyen csúnyán hangzik....
A meghívott családjainkból azért örülnék ha nem minden tizenéves csajszi hozná el az aktuális pasiját...ha ismerem más...de ismeretlenül szerintem egy családi meghívásba nem illik bele a tinilány aktuális pasija. HA komoly a kapcsolat más...de akkor is illik megkérdezni, vagy még egyértelműbb ha van külön meghívó...
Felnőttek esetében egyértelműen sértés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!