Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Újasszony tánc, hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újasszony tánc, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Barátnőm esküvőjéről van szó, fogalmam sincs, hogy pénzes lesz e, de párom azt mondta, ha igen, 5000-et illik adni. Ez nem durva egy kicsit??? Úgy értem így is pénzt kértek adunk amennyit TUDUNK adni, de ez nem lehúzás? Ha nem táncolsz vele bunkó vagy ergo fizetni kell. Ráadásul az esküvő nem a szülővárosukba lesz, fizetjük az útiköltséget és a nem éppen olcsó szállást is. Lassan már én is rittyenthetnék egy lagzit abból a pénzből amit idén esküvőkre fizettem...
2014. júl. 18. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél ki a borítékból pénzt, és azt dobd be a táncnál.
2014. júl. 18. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Én nem mennék el olyan lakodalomba, ahol a szállást is nekem kell fizetni és még pénzt is várnak tőlem.

De ha pénzt adsz ajándékba, annyit adj, amit megengedhetsz magadnak. Az újasszony tánckor pedig legfeljebb 100.- Ft-ot.

2014. júl. 18. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Aprópénzt is be lehet dobni!
2014. júl. 18. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszerűen volt megoldva, mert a menyasszonytánc alkalmával dobta bele mindenki a lábasba a borítékot, amiben a nászajándékunk volt. Egyébként meg senki nem látja, mi van a borítékban.

Aztán jött a bolond menyasszony tánc, (nem kötelező, aki akar, hülyéskedik egyet a bolondmenyasszonnyal), és dob némi aprót a kalapba. Ennek a bevétele mifelénk a zenekart illeti.

2014. júl. 18. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezó nem az aprópénzdobálásra gondol, hanem arra, amikor a férfiak papírpénzt tesznek egy kosárba, és lekérik a menyasszonyt egy táncra.

Figyelj. Számiold ki, hogy mennyi pénzt tudsz áldozni az egész esküvőre 8mindennel együtt). Ebből levonod az utazás+szállás költségeit. Aztán levonsz egy ötezrest a menyasszonytáncra, és a többit beleteszed a borítékba.

Ezen ne agyalj.

2014. júl. 18. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
én sem akadnék ki. Ha mondjuk tudsz 30.000-t adni a boriba, akkor levonsz belőle 5-10 ezret, és a maradék megy a táncba. Pont. Szerintem ezzel nincs semmi gond
2014. júl. 18. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Vegyél sorsjegyet. Azt is divat manapság vinni

Párszáz forint

2014. júl. 18. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi max 2000 ft-ot szoktunk bedobni, amikor "lekérjük" az új asszonyt és új embert.

Ha már oda adtátok a nász ajándékot, ami pénz, akkor itt már csak a formaiság miatt "kell" bedobni valamit, nem kell nagy összeg (volt aki 500-ast dobott, mert az a legkisebb papír bankó).

Vagy tényleg csináld azt, hogy szántatok nászajándékba x ezret, abból kivesztek annyit, amit bedobtok a szitába és csók.

2014. júl. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!