Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít milyen márkájú üdítőt teszünk ki az asztalra?
Én nem rajongok a Lift termékekért, de Coca-cola, és a gyümölcslé is legye rendes.
Szerintem ez olyan kis tétel a többi mellett, hogy ezen nem érdemes spórolni.
Ha veszel 50 2-L-es üdítőt 350 Ft-al számolva 17500 Ft. Nem lesz sokkal kevesebb ha ezen spórolsz.
Igazából mind méreg ,de ugye az esküvő nem a táplálkozástudományról szól. Én ilyet is ,olyat is vennék. Van aki pl a Pepsit szereti jobban ,és kell gondolni a light mániásokra akik bezabálnak egy ünnepi menüt lefújtják 3 szelet tortával de utána csak cukormentest isznak, hiszen fogyóznak :)
Szóval legyen választék.
Hát lehet, hogy neked a Lift jobban ízlik, de akikkel eddig beszéltem, mind azt gondolták, hogy mosogatószer íze van... :/
Nem feltétlenül a Cola-Fanta-Sprite a standard, de akkor ne is egy híresen "csóró" üdítőt vegyetek szerintem.
Sajnos nem tudom, hogy szénsavas üdítőkre vannak-e ilyen tesztek, de pl. ice tea-kre csináltak vaktesztet, és ez lett az eredménye:
Tényleg nem mindig a drágább a legjobb. De a Lift... nem tudom :/ ti döntésetek
Most, hogy Izrael megint bombázza Gázát, ideje lenne tömegesen bojkottálni a zsidó termékeket!
Én elvből nem veszek se Pepsi, se Coca termékeket!
Magyar termék! :D
Van Audi gyár is Magyarországon. Akkor az Audi magyar termék? És a Mo.-n gyártott Nokia, Philips, stb? Mind magyar termék? Hah.
Lift törölve.Csak pont van itthon citrom belole és sokkal jobban szeretem igy nyaron mint a nagyon edes fanta narancs
Csak ebbol jott az otlet.De ha mar citrom akkor Schweppes citrus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!