Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire számít milyen márkájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít milyen márkájú üdítőt teszünk ki az asztalra?

Figyelt kérdés
No nem gagyira gondolok,pl Coca cola helyett nem vennék más márkájú Colát,viszont Fanta Narancs helyett esetleg a Lift termékeket jobban szeretem.Olcsóbb és még több íz is van belőle és finom,nem gagyi lötty.Vagy a Cola,Fanta,Sprite a sztenderd?
2014. júl. 18. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rajongok a Lift termékekért, de Coca-cola, és a gyümölcslé is legye rendes.

Szerintem ez olyan kis tétel a többi mellett, hogy ezen nem érdemes spórolni.

Ha veszel 50 2-L-es üdítőt 350 Ft-al számolva 17500 Ft. Nem lesz sokkal kevesebb ha ezen spórolsz.

2014. júl. 18. 17:15
 2/14 anonim ***** válasza:
35%

Igazából mind méreg ,de ugye az esküvő nem a táplálkozástudományról szól. Én ilyet is ,olyat is vennék. Van aki pl a Pepsit szereti jobban ,és kell gondolni a light mániásokra akik bezabálnak egy ünnepi menüt lefújtják 3 szelet tortával de utána csak cukormentest isznak, hiszen fogyóznak :)

Szóval legyen választék.

2014. júl. 18. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy neked a Lift jobban ízlik, de akikkel eddig beszéltem, mind azt gondolták, hogy mosogatószer íze van... :/

Nem feltétlenül a Cola-Fanta-Sprite a standard, de akkor ne is egy híresen "csóró" üdítőt vegyetek szerintem.

Sajnos nem tudom, hogy szénsavas üdítőkre vannak-e ilyen tesztek, de pl. ice tea-kre csináltak vaktesztet, és ez lett az eredménye:

[link]

Tényleg nem mindig a drágább a legjobb. De a Lift... nem tudom :/ ti döntésetek

2014. júl. 18. 17:49
 4/14 anonim ***** válasza:
7%

Most, hogy Izrael megint bombázza Gázát, ideje lenne tömegesen bojkottálni a zsidó termékeket!

Én elvből nem veszek se Pepsi, se Coca termékeket!

2014. júl. 18. 18:09
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Úgy tudom nem izraeli gyártmány a Coca-Pepsi,hanem Usa béli. De pl idehaza is gyártják ,szóval Magyartermék :D De érdekes szempontjaid vannak.
2014. júl. 18. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
a lift-nél szerintem alig van gagyibb..undorito az ize.
2014. júl. 18. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem számít.
2014. júl. 18. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Hat a Liftet hanyagold.
2014. júl. 18. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
9%

Magyar termék! :D

Van Audi gyár is Magyarországon. Akkor az Audi magyar termék? És a Mo.-n gyártott Nokia, Philips, stb? Mind magyar termék? Hah.

2014. júl. 18. 19:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Lift törölve.Csak pont van itthon citrom belole és sokkal jobban szeretem igy nyaron mint a nagyon edes fanta narancs

Csak ebbol jott az otlet.De ha mar citrom akkor Schweppes citrus :)

2014. júl. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!