Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire számít milyen márkájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít milyen márkájú üdítőt teszünk ki az asztalra?

Figyelt kérdés
No nem gagyira gondolok,pl Coca cola helyett nem vennék más márkájú Colát,viszont Fanta Narancs helyett esetleg a Lift termékeket jobban szeretem.Olcsóbb és még több íz is van belőle és finom,nem gagyi lötty.Vagy a Cola,Fanta,Sprite a sztenderd?
2014. júl. 18. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy egyesek belekeverik a politikát még egy egyszerű cukrosvizes kérdésbe is ,ez már megszállottság :DD

De ha neked ízlik akkor mit érdekel, vegyél belőle aztán majd te iszod,de lehet más is rákap. Egyforma műanyagital mind.

2014. júl. 18. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi, ha "gagyi" üdítőt veszünk, akkor Márka üccsiket szoktunk (a Márka meggyért van oda a család, de a bodza is jó).

Ez is cukros, mint a fene, de iható műanyag, és támogatható vele a magyar gazdaság :P Egy félliteres üveget vegyetek tesztelésnek, hátha bejön.

Még az Apentának vannak az ízes ásványvizei, na szerintem az is inkább üdítő, mintsem ásványvíz, azt is érdemes kipróbálni

Lift nekünk sem jön be :(

Plusz ötlet: voltunk olyan lagzin, ahol a cukros löttyik helyett bodza szörp volt kitéve (kis üveg kancsóban, tehát fene tudta milyen márka, lehet házi volt) és szódás üveg (szebbik fajta, üvegszifon). Nagy sikere volt, mindenki kevergette, aztán az urak még a bort is ezzel. rontották el, hogy bodza bort ihassanak :) Gondolom a Trófea étterem után jött az ötlet, mert ott találkoztam a szörpös megoldással először.

2014. júl. 18. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen miattam gazdagszik Izrael, legalább van értelme élnem :D

A szörp a legjobb és olcsó is. No meg abban van legalább 30% gyümölcstartalom is ,és egy rakás féle van. Ez jó ötlet.

2014. júl. 19. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Apenta, Márka, Traubi szóda és Schweppes mind jó ebben a kategóriában és nem ciki. A Lift az.
2014. júl. 20. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!