Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vettem egy szandalt és tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy szandalt és tegnap mikor mellé álltam benne, akkor láttam meg, hogy pár centivel magasabb vagyok nála. Vegyek másikat?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam erre.. Amúgy sem szoktamnne magas sarkut hordani, ezért nem tűnt fel..
2014. júl. 18. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én alapból fél fejjel magasabb vagyok nála, így csak lapos jöhetne szóba.

De ha nem hordtál magas sarkút, nem az esküvőn kéne elkezdeni. Irtó gáz, ha

- csetlesz-botlasz

- ne adj isten kificamodik a bokád

- szét töri a lábad

2014. júl. 18. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is egyforma magasak vagyunk, ezért nem hordok magassarkút. Az esküvőnkön is csipkés, csillogós balerina cipő volt rajtam. Nem fájt benne a lábam egész este se.

Gondolj bele, hogy ha magasat veszel fel, akkor lehet hogy az asztaltól se akarsz majd felállni.

2014. júl. 18. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:

ÉN alapból pár centivel magasabb vagyok, mint a férjem, és utálom a lapos sarkat (meg fáj is tőle a derekam valamiért), szóval egy kb. 5 cm sarok az ideális nekem.

MI ezt a felállást már megszoktuk, az esküvőn sem zavart. A fotózáson egy nagyon picit megrogyasztottam a térdem (ruha alatt nem látszott), így a képeken egyforma magasak vagyunk. Ha jól érzed magad a cipőben, és nem zavar a méretkülönbség, akkor ezen ne stresszelj.:))

2014. júl. 18. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!