Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem egy szandalt és tegnap mikor mellé álltam benne, akkor láttam meg, hogy pár centivel magasabb vagyok nála. Vegyek másikat?
Döntsétek el együtt, hogy zavaró-e, ha pl. képeken, videón látszik, hogy te így magasabb vagy.
Egyébként én sem javasolom a magassarkút, ha egyébként nem szoktál hordani, mert biztosan kényelmetlen lesz.
Ha "normálisban" egyforma a magasságotok akkor hogy felejtetted ezt el mikor magas sarkút vettél???
Szerintem is vidd vissza, hátha kicserélheted, nem fog jól mutatni, hogy magasabb vagy.
Abroncsosban az sem látszik, ha gumicsizmában vagy.
Mostanában az összes lagzin lapos talpúban volt a menyasszony, max a fotózáshoz és a ceremóniához vettek fel magassarkút. Illetve divatba jött, hogy színes cipőt húznak (ha a csokor, vagy a derékon egy szalag olyan színű,akkor elég jópofa)
Ha téged vagy párodat zavar, hogy magasabb vagy nála cipőben, akkor nyugodtan húzz lapos talpút, vagy jelképes sarokkal rendelkezőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!