Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vettem egy szandalt és tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem egy szandalt és tegnap mikor mellé álltam benne, akkor láttam meg, hogy pár centivel magasabb vagyok nála. Vegyek másikat?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam erre.. Amúgy sem szoktamnne magas sarkut hordani, ezért nem tűnt fel..
2014. júl. 18. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Zavarja valamelyikotoket? Amúgy ha egyebkent nm hordasz magassarkút, most se kellene....
2014. júl. 18. 08:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
mennyire lényeges a különbség?
2014. júl. 18. 08:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Döntsétek el együtt, hogy zavaró-e, ha pl. képeken, videón látszik, hogy te így magasabb vagy.

Egyébként én sem javasolom a magassarkút, ha egyébként nem szoktál hordani, mert biztosan kényelmetlen lesz.

2014. júl. 18. 08:38
 4/13 anonim ***** válasza:
7%
Ki mellé?
2014. júl. 18. 08:53
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem vegyél másikat. Vagy vidd vissza és kicserélik egy másikra. Ne legyél magasabb nála.
2014. júl. 18. 08:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor vagyunk egyforma magasságuak, ha lapos cipő van rajtam. Abroncsos ruhához akkor vegyek azt??
2014. júl. 18. 08:59
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Ha "normálisban" egyforma a magasságotok akkor hogy felejtetted ezt el mikor magas sarkút vettél???

Szerintem is vidd vissza, hátha kicserélheted, nem fog jól mutatni, hogy magasabb vagy.

2014. júl. 18. 09:03
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
A magasság nem számit...
2014. júl. 18. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Abroncsosban az sem látszik, ha gumicsizmában vagy.

[link]

Mostanában az összes lagzin lapos talpúban volt a menyasszony, max a fotózáshoz és a ceremóniához vettek fel magassarkút. Illetve divatba jött, hogy színes cipőt húznak (ha a csokor, vagy a derékon egy szalag olyan színű,akkor elég jópofa)

[link]

Ha téged vagy párodat zavar, hogy magasabb vagy nála cipőben, akkor nyugodtan húzz lapos talpút, vagy jelképes sarokkal rendelkezőt

[link]

2014. júl. 18. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

nekem ilyenem volt, az egész esküvő egyik legjobb döntése volt :)

[link]

amúgy ha így mgasabb vagy, akkor a frizura még egy lapáttal rá fog tenni, én kicserélném, ha nem vagy olyan bevállalós, akkor egy kis balerina:

[link]

2014. júl. 18. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!