Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi nászajándékot szokás adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi nászajándékot szokás adni?

Figyelt kérdés
Hello. Egyik haverom esküvőjébe megyünk feleségemmel. Nem szoktunk lagziba járni és nem tudom mennyi nászajándékot szokás adni. Ha valaki otthon van a témában akkor írjon.

2014. júl. 16. 21:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"2-es: mégis mi bajod a pénzadással??? "

Hát az, hogy ha esetleg veszek ezt vagy azt, az lehet hogy, én szívvel-lélekkel vettem, de csak annyira tellett (pl. 6000 Ft-os akármi), míg ha az a divat, hogy boríték, boríték, boríték, és én nem állok olyan jól, hogy 30-50 ezreket tegyek bele?

Ez volt múlt héten is.

Csili-bili esküvő.

Mi megy úgy voltunk a párommal, hogy:

1. Kifizetjük az albérletet.

2. Esküvőre utazunk, veszünk ki szállást, adunk egy halom pénzt borítékba, és akkor valszeg utcára kerülünk.

Mi inkább az albérletet fizettük ki.

Talán utazni tudtunk volna stoppal, esetleg aludhatunk volna az ég alatt, de amikor már a MEGHÍVÓN közlik, hogy csak és kizárólag pénzt akarnak, hát akkor.....

2014. júl. 18. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!