Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 40 éves a menyasszony - mennyiben másképp illik az esküvő?
14-es vagyok
a válaszom 0%-ban volt hasznos
nem tudom, melyik nyomoronc húzott le, de gratulálok neki!
a véleményem akkor sem fog változnak, ha full lepontoznak, abszolút hidegen hagy: számomra ízléstelen a pocakos menyasszony, olyan, mintha hitel vagy gyerek miatt miatt vennének el, nem magamért, és az már régen rossz, ha emiatt jön létre házasság
el nem ítélem, de kihagynám, az biztos
egyébként, ha valaha férjhez mennék, én is 40 fölött lennék már, nyilván ízléses, de egyedi ruhám lenne, valami extrém, eszem ágában nem lenne mások kedvéért idomulni, vagy behódolni, az az én napom, és kész
14 és 32 vagyok
Komolyan, a hajam égnek áll ettől a világtól, nagyjából veled egyidős vagyok, miért ne lehetne most anyának lenned? Bőven belefér az idődbe, a mai negyvenesek, akik foglalkoznak magukkal, simán 30-asnak néznek ki, fittek, egészségesek. Vállalj babát, és sok boldogságot nektek, és nézz körül a nagyvilágban, hány színész, énekes és művész házasodik a mi korunkban és várja az első gyermekét.
kitolódott az életkor, teljesen időben vagytok.
Hajrá!:)
"Miben más először csókolózni mint századszor, miben más először igazán szerelmes lenni mit másodszor?" " Vannak emberek akiknek fontos , hogy nem százszor történjenek meg az ember életében fontos dolgok, az első az igazi."
Akkor te ezek szerint a legelső pároddal vagy együtt a mai napig, és azóta is azon szomorkodsz, hogy a csókjaitok minősége egyre romlik?
"Bőven belefér az idődbe, a mai negyvenesek, akik foglalkoznak magukkal, simán 30-asnak néznek ki, fittek, egészségesek.
kitolódott az életkor, teljesen időben vagytok."
Na jó, azért nem kell ezt a fszságot terjeszteni, mert még elhiszik. A kérdezőnek így alakult, oké, de nem követendő példa. Miért? Mert külsőre lehet 30 a 40, de a tested tudja, hogy 40, öregszik, és vannak, akiknek a biológiai órája "le van maradva", de a többségnek jól jár. Amíg "foglalkozik magával, addig lemarad a családról. Megéri :)
A kitolódott életkorról meg csak annyit, hogy nem a természet tolta ki szükségből, hanem a divat tolta ki. És így lesznek az egykék, mert a tesóra már nem jut idő. Mire jöhetne már a klimax kopogtat. Szóval remek ötleteket adsz itt. Istenem csak ne kiabálnád a világba a nyomi divatelméleteket a celeb világot belekeverve.
Esküvős szakmában dolgozva azt mondom, hogy nem kell semmit másként csinálnotok. Azt láttam eddig, hogy aki később házasodik, a legtöbb "sallangot" leveti, letisztultabb, felesleges dolgoktól mentesebb szokott lenni az esküvő, nem lehet már rákényszeríteni egy csomó baromságra a rokonság részéről.
Ne hagyd, hogy elrontsák az esküvőd azzal, hogy beszólogatnak (ahogy itt is néhányan), ahogy írod is, ez lesz az első és nem is 60 éves vagy.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!