Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 40 éves a menyasszony - mennyiben másképp illik az esküvő?
Úgy tartod, ahogy szeretnéd. Nekem semmiféle elvárásaim nem lennének a hangulattal szemben, örülnék, ha ugyanolyan vidám és felhőtlen lenne, mint két huszonéves esküvője :) Szerintem ez nem illem kérdése.
A ruha tekintetében annyi, hogy szolidabb legyen kicsit, és talán ne annyira testhezálló. Tehát korban illő.
Illik-nem illik, ilyen nincs már egy esküvőn szerintem. Sokkal inkább a mi áll jól neki, mi illik a párhoz és a hangulathoz.
Láttam fiatal lányt nyakig zárt ruhában, csodaszép volt, és kihívó 40-es menyasszonyt is, amúgy is nagyszájút, dögös volt.
Nálam a terhes ruha veri ki a biztosítékot, az nekem annyira képmutató, na nem a pocak miatt, hanem, mert azt érzem, a pasi csak a gyerek miatt nősült (de ez egyéni ízlésem).
# 15/16
Második esküvőn legyenek is szerények az emberek, hisz másodszor ígérnek örök hűséget.De elsőn nyugodtan lehet bármilyen esküvő, pár életkora egyáltalán nem számít.
szerintem a habos kiralylanyos ruha 20 evessen is izlestelen mint egy kolasuveg ugy neznek ki benne Olcso anyag nagy szoknya.Hofeher pedig nagyon keves nonek all jol.A tort feher pezsgo csont stb sokkal elegansabb
Csodaszep izleses ruhak letezik nagy szoknya nelkul es korona nelkul is.
Lagzi amilyet ti szeretnetek fiatalos porgos vagy laza vagy hagyomanyos.
Mi 40+ hazasodtunk elegans de menyaszonyi ruham volt nagy szoknya nelkul.
A sajat huvos kertunkben volt az intim ceremonia kis csaladdal naplementekor.
Utani igazi kerti bulit tartottunk grill zene tanc lazan tobb szaz gyertyaval.
aKI IRTA A ROMANTIKUS DOLGOKAT MELLOZEK NEM ERTEM
a romantika a szerelem nincs korhoz kotve 80 evesssen is lehet romantikus a par.
Ajanlom a szuper elegans belga tervezo ruhait
Nem habos kelet eu abroncsos stilusu es csodaszepek
En is masodszorra igertem orok huseget de rendes eskuvom volt.
Az igeretem a halalig solt es a volt ferjem elhunyt.
Szerinted akkor mar nem fogadhatok masnak orok huseget?
,,mig a halal el nem valaszt,, es az elhunyt ferjem kerte hogy ha o meghal menjek ujra ferjhez ne eljek elettarsi kapcsolatba mert azt o gyulolte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!