Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a ruhaötletről, amelyet a szeptember végi esküvőnkre kigondoltunk?
Figyelt kérdés
Már nem vagyunk fiatalok, én, a vőlegény 46 éves vagyok, a menyasszony 44. Mindkettőnknek ez lesz az első (és remélhetőleg az utolsó) esküvője. Nem illene a korunkhoz már valamiféle kihívó és nagyon hagyományos esküvői ruha, ezért egy szerényebb, de stílusos összeállításra gondoltunk. Olyan ruhát szeretnénk varratni magunknak, mint amilyen az alábbi videón látható. Örömmel várnék véleményeket ezekről a ruhákról!
https://www.youtube.com/watch?v=vQ1QRwurNds
2014. júl. 15. 16:07
31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok szeretetet, jóindulatot, emberséget, empátiát minden válaszadónak.
2014. júl. 16. 11:24
32/38 anonim válasza:
Lehet sokkal de sokkal szebb ruhákat kapni ilyen korú nőkre is! nézzetek szét, rosszúl érezné magát ha a képeken "zsákban" lenne
33/38 anonim válasza:
Szerintem nézzetek körbe pár menyasszonyi ruha üzletbe és próbáljonx fela a menyasszonyi mindemt amit ajánlanak de nem tetszik meg ami tetszik azt is. Lehet, olyan ruha lesz a végén az álomruha amire most nem is gondoltok, de ha mégse akkor is pontosan tudjátok, hogy mi áll jól és mi nem. Csak úgy ne varrasatok ruhát, hogy att se tudjátok ,, hogy fog állni. A próbálgatásból baj nem lehet. Max biztosabbak lesztek a döntésetekben. Az esküvőhöz pedig gratulálok
34/38 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a ruha' Simán felvenném. Annó csak polgárink volt, ha esetleg lesz templomi (szűk körben), valami ilyesmit fogok felvenni.
35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves Tőled. Végre valaki, aki nem találja túl egyszerűnek, jellegtelennek ezt a helyes kis ruhát.
2014. júl. 20. 19:24
36/38 anonim válasza:
A Ti esküvőtök, olyan ruhát viseljetek, amiben jól érzitek magatokat, és nem "jelmez"! És ha van is elegánsabb, meg "szebb" is, hát akkor van, annak aki azt szereti. Sok boldogságot kívánok!
37/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük!!
2014. júl. 27. 16:52
38/38 anonim válasza:
Ugyanmár. Kamu. Nem is értem, minek kellett az után is válaszolni, hogy berakta az utolsó képet. Egyre rosszabb ruhákat linkelt, idióta szöveggel. Furcsa, hogy van olyan, akinek nem esik le. A szüleim 50+ évesek, de még ők sem írnának ilyen hülye stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!