Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a ruhaötletről, amelyet a szeptember végi esküvőnkre kigondoltunk?
Már nem vagyunk fiatalok, én, a vőlegény 46 éves vagyok, a menyasszony 44. Mindkettőnknek ez lesz az első (és remélhetőleg az utolsó) esküvője. Nem illene a korunkhoz már valamiféle kihívó és nagyon hagyományos esküvői ruha, ezért egy szerényebb, de stílusos összeállításra gondoltunk. Olyan ruhát szeretnénk varratni magunknak, mint amilyen az alábbi videón látható. Örömmel várnék véleményeket ezekről a ruhákról!
https://www.youtube.com/watch?v=vQ1QRwurNds
A menyasszonyom maximum egy ilyennel lenne kibékülve, bár szerinte már ez is kicsit flancosabb, mint amilyenre eredetileg gondolt:
014-new-fashion-summer-women-s-bohemian-beach-long-dress-solid-color-half-sleeve-expansion-bottom/812732_1682277963.html
Nem értem. Hálóingben meg otthonkában házasodna, de egy elegáns, térdhosszú vagy hosszabb, teljesen egyszerű szabású ruhában nem?
Amit linkeltél, az utoljára is írom: egy 18 éves lányon tündéri, aranyos, elbűvölő. Egy 40 év feletti asszonyon hálóing.
1. vagyok.
1. Te tettél fel kérdést, aztán amelyik válaszoló véleménye nem tetszik, annak nekiesel. Ennek mi értelme?
2. Azt írod a "visszafogott eleganciát" szeretitek. Ezzel csak egy baj van, hogy az általad linkelt ruhák köszönő viszonyban sincsenek az elegáns ruhákkal. Egyszerűen olcsó, stílustalan öregasszonyruha az első, a hosszú pedig egy hálóing, ami tényleg max egy tinilánynak állna jól, de egy 44 éves nő nevetségesen festene benne. Százszor szebbeket, elegánsabbakat lehet találni, ezek szörnyűek.
Természetesen abban esküdtök amiben akartok, de ha nem tudod elfogadni mások véleményét, amit ugye ráadásul te kértél, akkor mit erőlködsz itt?
Kedves Kérdező!
Az égvilágon semmi sértő nincs abban, hogy az általad linkelt ruha nem egy elegàns vagy kifinomult ruhadarab, hanem egy durvàbb szőttesre hajazó zsákfazon.
Ez puszta ténymegállapítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!